2777
2789
عنوان

خواهش میکنم نیاز دارم به دعاهاتون

253 بازدید | 34 پست

سلام نی نی سایتی ها

من همیشه از دعاهاتون معجزه دیدم

شوهرم کرونا گرفته شدید

من باهاش برخورد زیاد داشتم چون علائمی جز سرفه نداشت

برا سلامتی شوهرم

و سلامتی خودم یه صلوات یفرستین

اجرتون یا خدا

بیماری ازتون دور

من دست نمیکشم از آرزوهام⁦☺️⁩میجنگم تا بهشون برسم..مامانِ یه پسر  و دختر خوشکل...همسر یه مرد زحمتکش...تمام امیدم به خداست که نذاشته تا امروز کم بیارم⁦⁦☺️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از ته دل براتون سلامتی میخوام عزیزم 

چجوری گرفتین

من شه پولی شیت🌊باوه شت که نار🏖                             دیمه که نارت مه ست وبی قه رار😍                        تاریخ شروع رژیم۱۳۹۹/۱۱/۲۸ قد۱۷۲  وزن شروع۱۰۷😭     هدف اول ۱۰۰🔓☺   هدف دوم۹۵🔓☺   هدف سوم۹۰🔓☺   هدف چهارم۸۵ 🔒😕   هدف پنجم۸۰🔒😕   هدف آخر ۷۵🔒😕                                                                                                                                              💎من فقط به خاطر خودم خوش اندام میشم💎                      خیلی دوست دارم خودم 🤗😍😘
برای شوهرمنم دعاکنید  فک کنم گرفته دوتابچه هم داریم😢😢😢😢😢😢😢😢😢 بچه‌ ها منم دعاک ...

وای انشالله  که نگرفتین 

کدوم شهرین

من شه پولی شیت🌊باوه شت که نار🏖                             دیمه که نارت مه ست وبی قه رار😍                        تاریخ شروع رژیم۱۳۹۹/۱۱/۲۸ قد۱۷۲  وزن شروع۱۰۷😭     هدف اول ۱۰۰🔓☺   هدف دوم۹۵🔓☺   هدف سوم۹۰🔓☺   هدف چهارم۸۵ 🔒😕   هدف پنجم۸۰🔒😕   هدف آخر ۷۵🔒😕                                                                                                                                              💎من فقط به خاطر خودم خوش اندام میشم💎                      خیلی دوست دارم خودم 🤗😍😘

شوهرم بیمارستانه

خودم خونه

دوتا بچه کوچیک دارم

ممنون از دعاهاتون دوستان

من دست نمیکشم از آرزوهام⁦☺️⁩میجنگم تا بهشون برسم..مامانِ یه پسر  و دختر خوشکل...همسر یه مرد زحمتکش...تمام امیدم به خداست که نذاشته تا امروز کم بیارم⁦⁦☺️
برای شوهرمنم دعاکنید  فک کنم گرفته دوتابچه هم داریم😢😢😢😢😢😢😢😢😢 بچه‌ ها منم دعاک ...

ازت خواش میکنم سریع برید بیمارستان

نزار خودت بگیری

ماهم تهرانیم

چرا هیچکس رعایت نمیکنه اینجا

خدایا بحق 5تن این بیماری مهلک وازهمه آدمای دنیا علی الخصوص ایران ما دور کن

خدایا بحق این باران زلال وپاکت به تن همه مریضای کرونایی لباس عافیت وتندرست بپوشان

خدایا به مارحم کن

خدایا این بلا راازما دور کن

خدایا ازگناهان ما درگذر

الههههی امین

محتاجم به دعاهای خوبتون

توروخدا منو شوهرمو دعاکنید

از ته دلم‌ میخوام‌سلامت باشیددددد

ممنون عزیزم

دعاکنید برام

ایشاراخداشفاش بده الان خونس یابیمارستان علائمش چجوری بود

کوفتگی بدن

و نفس تنگی

دکتر درمانگاه گفت اسپاسم عضلاته

خونه نگهش داشتم تا امروزکه دیگه شدید نفس تنگی گرفت

بیمارستانه عزیزم ؟خداشفابده

آره بیمارستانه😔