2777
2789

سلام سال نوتون مبارک خانما من هفته دیگه ۹ فروردین وقت دکتر دارم و اون موقع سی یک هفته تمامم ،چون دکترم شهر دیگست میارین برم حالا سوالم اینه تو این هفته ها سونو یا ازمایش واجبی هست رفتنم لازمه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۲۵ هفته سونو چسبندگی جفت رفتم چون قبلش یه بار سزارین شدم 

وزن جنینم توش بود 

وضعیت جفتم بود

هر کجا هستم باشم آسمان مال من است . پنجره ،فکر ،هوا ،عشق ،زمین مال من است . چه اهمیت دارد گاه اگر می رویند قارچ های غربت.
دکتر من میگه هر دوهفته یکبار باید حتما بیای

اره راس گفته از 28 هفته هر دوهفته ی بار باید بری دکتر و از هفته 35 هفته ای یک بار چون وزن جنین مهمه

ماندن به پای کسی که دوسش داری قشنگ ترین اسارت زندگیست...👌❤

نه عزیزم اصلا. 

من هفته ۳۰ رفته بودم دکتر که از قبل سونوگرافی نوشته بود برای اندازه وزن جنین. و فشارم رو گرفت و وزنم رو کشید. 

بعدشم گفت من اصولا از هفته ۳۰ به بعد میگم مادر هر دو هفته بیاد برای چکاب. ولی بخاطر بیماری کرونا دیگه نیا. چون خطرناکه براتون. فقط خوب غذا بخورید که بچه وزن بگیره. فقط سعی کنید هر دو هفته برید پزشک خانواده‌ که قلب بچه رو چک کنه. 

هفته قبل زنگ زدم به ماما پزشک خانواده م که برم پیشش برای شنیدن قلب بچه. گفت خانم حرکتای بچه خوبه؟ گفتم اره. گفت بهتون پیشنهاد میکنم که نباید. چون اینجا آلوده ست و ممکنه بیمار بشید. گفت هر وقت حس کردید حرکتش کم شده یه چیز شیرین بخورید و به پهلوی چپ بخوابید. اگر ۴ بار تو یک ساعت تکون خورد خیلی خوبه‌ ولی اگر تکون نخورد بیاید که ما براتون قلب بچه رو چک کنیم‌