2777
2789

دخترم ۲۳ ماهشه. خیلی کم حرف میزنه

متوجه میشه اما به روی خودش نمیاره. تا چیزی باب میلش نباشه انجامش نمیده. عاشق گوشی موبایل و لپ تاپه.

دوست دارم حرف بزنه اما آرزو ب دلم گذاشته. 

یک تا ۱۰ میشمره

رنگ هارو تقریبا بلده

اعضای بدنو میگه

فعل هارو تک کلمه ای میگه

اسم خودشو میگه

اما اینها برای این سن کمه

کتاب براش زیاد میخونم. شعر میخونم. اما فقط صدای آخر جمله هامو تکرار میکنه

🍃

کتاب بخون بازم خیلی خوبه

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

اون گوشیو..باعث شد دیر بحرفه

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کتاب بخون بازم خیلی خوبه

حتی خودم کتاب میخونم میاد پیشم میشینه . من با صدای بلند میخونم و گوش میده. بعد کتابو ازم میگیره ادامو درمیاره کلمات مبهم میگه. جملات مبهم

🍃

دخترمنم 13ماهشه.هرکی دیدم تو8تا10ماهگی بچش چنتا کلمه نث ماما بابا اب میگه.بچم هیچی نمیگه.فقط ازصب تاشب یه سری حروف تامفهوم ترکیب میکنه کلی حرف میزنه.میگم بگو مامان بگو بابا خندش میگیره

خیلی هم خوبه بچت..همین که تشخیص رنگ میده...اعدادو بلده..چرا توقع زیادی داری از بچت..پسر من الان ۲ سال و ۵ ماهشه هیچکدوم از این کارها رو که میگی انجام نمیده ولی مفهوم حرفاشو بهم میفهمونه و منم عجله ای برای حرف زدنش ندارم.

پسر من و دختر خواهرم دقیقا بعد از دو سالگی بلبل زبون شدن

ولی پسر خواهرم تا نزدیک سه سال صحبت نمیکرد که بردش دکتر و دکتر گفت اصلا نگران نباش مشکلی نداره بچه های من بالای سه سال صحبت کردن

خواهرم با پسرش کارت کار کرد از همینا که شکل دارن و مامان به بچش شکل رو نشون و اسمش رو میگه، خواهرزاده م با این کارتا سریع به زبون اومد

پسر من تا ۳ سالگی هم‌به خدا درست حرف نمیزد....ففط خودم میفهمیدم چی میگه...حتی شوهرم نمیفهمید..اگه پیش مامانم اینا میزاشتمش چیزی میخواست زنگ میزدن صداش رو بشنوم ببینم چی میگه..دکتر میگفت مشکلی نیست...ماشالله الان ۵ سال و نیمشه اینقدر حرف میزنه که نمیدونییییی....فقط بعضی وقتا بهش میگم مامان یه ذره اروم ...دیگه ساکت نمیشه ماشالله

چه کتابایی براش میخونی؟

اعداد و رنگها رو چطوری باهاش تمرین کردی ک یادگرفته دوستم؟

خدایا شکرت بخاطر وجود پراز عشق همسر و نی نی نازم.خدایا عاشقتم.عاشقتم که این همه خوشبختی بهم دادی.همسری مهربون وبی نظیر.نی نی خوشگل و سالم.خدایا بخاطراین همه خوشبختی فقط و فقط به خودت مدیونم.الهی شکرت 💝💝💝
چه کتابایی براش میخونی؟ اعداد و رنگها رو چطوری باهاش تمرین کردی ک یادگرفته دوستم؟

کتاب های ناصر کشاورز خوبه. ترانه های می می نی و مامانی.چند جلده

تاتی کوچولو ها هم چند جلده.

شنگول و منگول و کتاب های قدیمی که خودمون میخوندیم.

رنگ ها هم تجربی یاد گرفت. البته همش قاطی پاتی میگه . فقط ابی و سفید و سیاهو درست میگه.

اعداد ک از کوچولویی پله هارو با هم میشمردیم ناخودآگاه یادگرفت

🍃
خانوماگل واقعا بچه هاتون دیرحرف زدن اخه پسرمنم ۱۸ماهشه تقریبا بابا ماما اونم هروقت عشقش بکشه میگه می ...

ما تو فامیل همسرم یه بچه هست که ۳ ماه از دخترم بزرگتره. اون خیلی کامل صحبت میکنه. همیشه خانواده همسرم با اون مقایسش میکنن. اینقده برام سختههههه

هفته پیش برادر شوهرم با خنده تو روم گفت بچه که عاشق گوشی باشه و کم حرف بزنه نشونه ی هوش زیادشه! قشنگ داشت مسخره میکرد اینقدر ناراحت شدم.

🍃