2777
2789
عنوان

یه سوال خانومانه

171 بازدید | 11 پست

من چندهفته پبیش از دیجی کالا این توسترو خریدم که تاامروز استفاده نکرده بودم امروز واسه خواهرم کوکو ماکارانی توش درست کردم وقتی آماده شد احساس کردم‌ماکارانیای وسطش ولرمه مثل زیرو روش دااااغ نیست علتش چیه؟درضمن در حین پخت خودکار گاهی المنت بالا و پایین خاموش میشه و خودکار دوباره روشن میشه

کسی داره از این توستر

قوز کن.این دنیا ارزش ندارد،۸ لیوان آب هم نخوردی،نخوردی

کار باهاشو بلد نیستی

هر غذا با دما و ظرف متفاوتی درست میشه

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب چرا المنتا خودبخود خاموش و بعد چندثانیه باز روشن میشه

خودکاره دیگه

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
توستر قبلیمون اینجوری نبود

من فقط همینقدر بلدم😐

همیجوره.باید خاموش روشن بشه که دما رو ثابت نگه داره..

آشپز خانوم

من کیکامو باید درجه هاشو برحسب چیزی که تو کاتولوگ توسترم  یا رو درش نوشته تعیین کرده درست کنم؟

قوز کن.این دنیا ارزش ندارد،۸ لیوان آب هم نخوردی،نخوردی