2777
2789
عنوان

از نظر شما خوشبختی در چی خلاصه میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 35 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا واقعا واقعا اگه بتونید از همون چیزهایی که دارید لذت واقعی ببرید و بخاطرشون خوشحال و شکر گذار باشید خوشبختید! چون انسان سیری ناپذیر هست هرچی بیشتر بدست بیارید باز راضی نمیشید و بیشتر میخواهید و یه روز به خودتون میایید میبینید عمر تمام شد و از هیچی لذت نبردید! از یه صبح دل انگیز از یه لیوان چایی یه کتاب یه فیلم یه کلمه محبت آمیز یه لباس یا لوازمی که برای خودتون میخرید یه آغوش یا بوس و ... با همینا کیف کنید و حالتون خوش بشه خوشبختید

تمام لحظه هایی که تو زندگیت حس خوب داری؛ اون لحظات یعنی لمس حس خوشبختی💜اون حس خوب میتونه نتیجه یه بوسه، یه آغوش، خوندن یه کتاب خوب یا حتی خوردن یه فنجان چای گرم در یه عصر دل انگیز پاییزی باشه🧡واسه خوشبختی دنبال دلایل بزرگ یا عجیب و غریب نباش عزیزم، کمی زندگی را آسان تر بگیر، اونوقت کوچک ترین و پیش افتاده ترین اتفاقات هم به تو حس خوشبختی میدن💙
واقعا واقعا واقعا اگه بتونید از همون چیزهایی که دارید لذت واقعی ببرید و بخاطرشون خوشحال و شکر گذار ب ...

فکر میکنم کمتر کسی بتونه این طور باشه واز داشته هاش لذت ببره ولی اگر اینجور بودیم خوب بود

خدای من به خاطر همه چیزهای خوبی که بهم دادی شکر ،شکر ،شکر.دوستت دارم خدا ،همیشه بامن باش.