2777
2789
عنوان

حوصلم😫

149 بازدید | 40 پست

سلام بچه ها من همیشه دوست داشتم عضو نی نـی ـ سایت# بشم والان تازه عضو شدم الان خیلی غریبم باهام حرف بزنید حالمم اصلن خوب نیست احساس ضعف وتب وگلو درد وبدن درد دارم حالمم گرفته بیاید حرف بزنیم جک بگیم و...

هزار مرتبه خواندم دعا میان قنوت خدا کند که نباشد کسی دچار کسی ♥️♥️♥️🥀

خوش اومدی

من یک دخترم امانه مثل دخترای دیگه من در کودکی سختیای زیادی کشیدم که بعضیاتون شاید توسنای بالاهم تحملشو نداشته باشین  قبلاً توامضام بود اما عوضش کردم چون نمی‌خوام غم گینتون کنم. ولی زورم میاد بعضیاتون زندگی خوبی دارین ولی بزم بهانه الکی میگیرین😐😐 لطفابرام دعاکنیم به هدفم برسم😘😘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخی ای جان 😂 من خودم حوصله ام سر رفته چی بگم به تو 

بگو کی سرنزفته خویه باز سریال پایتخت هست

من یک دخترم امانه مثل دخترای دیگه من در کودکی سختیای زیادی کشیدم که بعضیاتون شاید توسنای بالاهم تحملشو نداشته باشین  قبلاً توامضام بود اما عوضش کردم چون نمی‌خوام غم گینتون کنم. ولی زورم میاد بعضیاتون زندگی خوبی دارین ولی بزم بهانه الکی میگیرین😐😐 لطفابرام دعاکنیم به هدفم برسم😘😘
چجوري با اين حالت اومدي 😂

خب عزیزم وقتی خابیدم تو رخت خواب وخودمو تو اتاق قرنطینه کردم اگه پاموبایل نباشم چ کنم!😭😭

سلام . خدایی نکرده به ویروس مبتلا نشده باشین .

عزیزم هنوز معلوم نیست چون تیم ثبات نداره تا دوروز دیگه اگر بدتر شدم بیمارستان منتقل میشم