2777
2789
عنوان

خاطرات از گودزیلاها😐😂

568 بازدید | 28 پست

خاطراتتون از این دهه نودیای شیطونو بگید.

خودم که با بچه عمم پای تلویزیون نشسته بودیم،فیلمه یه قسمتش صحنه داشت من سرمو آوردم جلو شروع کردم حرف زدن که حواسش پرت شه از تی وی،برگشت گفت:عه برو اونور نفهمیدم فیلم چیشد،منم سریع کنترلو برداشتم کانالو عوض کنم گفت:عوض نکن بابا من دیدم از اینا.

😐😐

اموزش زبان ترکی استانبولی میدم،اگر دوست داری این زبان زیبا رو یاد بگیری بهم درخواست دوستی بده.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤣🤣🤣🤣🤣

فروخواندم به گوشش قصه عشق:                              ‌ترامیخواهم ای جانانه من 😍                          ‌ترامیخواهم ای اغوش جان بخش❤️               ‌‌   ‌تراای             🥰عاشق دیوانه من🥰                     ‌من باقانون جذب تونستم به عشقم برسم 😍😍😍😍😍الان تمام دنیام نامزدمه😍😍😍                        ‌
حامله بودم‌دختر ابجیم۵سالشه‌میگ خاله بچتو قورت دادی؟چجوری قورت‌ دادی؟

😂😂

اموزش زبان ترکی استانبولی میدم،اگر دوست داری این زبان زیبا رو یاد بگیری بهم درخواست دوستی بده.

پسر خواهرم ۴ سالشه داشت نقاشی می کشید دیدم یه پسر کشیده اونجاشم کشیده بود گفتم این چیه گفت این بی تربیته شلوار نمی پوشه🤣

میشه واسه باز شدن بخت خواهرم و همه ی جوونا یه صلوات بفرستین😘                                                   هرکی تو امضاش گفته صلوات بفرستین واسش صلوات می فرستم فقط اعلام نمی کنم

با خواستگارم رفته بودم بیرون . اتفاقی خواهر و خواهر زاده اش رو دیدیم . مشغول احوالپرسی با خواهرش بودم که دیدم دختر خواهر ۵ ساله اش داره با اخم و نفرت نگاهم میکنه.

گفتم تحویل نمیگیری کیمیا خانوم . بهم زل زد و گفت سفارشت ندادم که تحویلت بگیرم 😶😶

پسرم وختی جایی مهمونیم؛تا از چیزی خوشش نمیاد پرت میکنه وسط سفره طرف😣😣😣هر کاری میکنم از سرش نمی افته

چن وخت پیش خونه مامانبزرگم اینا یه قسمت از گوشت رو دوست نداشت برداشت انداخت وسط سفره😐😐😐😐

از من بعیدبود؛اما......عاشقت شدم ❤از تو بعید نیست.......جهان عاشقت شود....♡S♡
دهه نودیا فقط اونجاش که یه جا تنها گیرشون میاری      

کرونا لعنتی این لذتو گرفت ازمون،وگرنه عیدا فرصت عالی بود😅