2777
2789
عنوان

پسرم دو سالشه هنوز حرف نميزنه

270 بازدید | 36 پست

تمام بچه هاي هم سن خودش تو فاميل دارن حرف ميزنن . اما پسر من. فقط چندتا كلمه ميگه . تا كي طبيعي هس؟

❤️من به همه اهدافم ميرسم ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر من دونیم دیگه ب حرف افتاد اونم فقط خودمون متوجه میشدیم نگران نباش طبیعیه.

من اکثر پسرایی ک دیدم دیر ب حرف افتادن

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

طبیعیه عزیز همه بچه ها مثل هم نیستن که

سعی کن بیشتر تو خونه باهاش حرف بزنی بیشتر ببریش توی جمع ازش سوال بپرسی جواب بخوای باهاش تمرین کن

اگر جواب نداد و کلا مشتاق حرف زدن نبود محض احتیاط ببر پزشک

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍
پسر من دونیم دیگه ب حرف افتاد اونم فقط خودمون متوجه میشدیم نگران نباش طبیعیه. من اکثر پسرایی ک دیدم ...

انقد هم سن هاي خودش تا فاميل ، واضح و خوب صحبت مي كنند نگران شدم

طبیعیه عزیز همه بچه ها مثل هم نیستن که سعی کن بیشتر تو خونه باهاش حرف بزنی بیشتر ببریش توی جمع ازش ...

فعلا كه جمعي هم نيس كه بريم به خاطر قرنطينه مون . كلا چندتا كلمه رو ميگه . دوس دارم حرف بزنه چون جيغ ميزنه جاي حرف

انقد هم سن هاي خودش تا فاميل ، واضح و خوب صحبت مي كنند نگران شدم

ن بالا پسر منم تا دونیم ب حرف نیفتاد تازه اونم بقیه متوجه نمیشدت.ن.

الان سه سالشع انقد قشنگ حرف میزنه نگران نباش.

تازه بعد دو نیم لکنت گرفت ی مدت  بعد ب حرف افتاد 

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫