2777
2789
عنوان

همسایمون بخاطر راه رفتن بچم داد میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1030 بازدید | 51 پست

همسایه بالایی ماهم بچه اش مدام میدوه یه صدای دومپ دومپی میپیچه تو خونه

خدایی خیلی کلافه کننده اس

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا یه جور رفتار میکنن انگار تا حالا بچه ندیدن..

ما هم از این پیرمرد پیرزنای کم حوصله داشتیم

برای همین چندساله که رفتیم طبقه پایین.. حالا الان بچه های طبقه بالا رو سرمون بدو بدو میکنن و سر و صدا و دعوای وحشتناک اما ما درکشون میکنیم و چیزی نمیگیم

ببینید همسایتون درست میگه توی آپارتمان به طبقه پایین صدا زیاد میره شاید از نظر خودتون دخترت کم تحرک داره ولی برای ایشون آزار دهنده هست شما جوان هستید سعی کنید احترام بزرگتر رونگه دارید و باهم تعامل کنید باهاشون زیاد بحث نکنید رو در رو بگید رعایت میکنید ولی حالا دخترت چند بارهم دوید اشکال نداره فقط شما به همسایتون دل گرمی بدید که رعایت میکنید

بگو گ و ه نخر بگو برو شکایت کن ببینم تفم تو روت میندازن یا نه بگو دفعه دیگه داد بزنی حالتو جا میارم ...

باهاش صحبت کردن حتی بقیه هم اومدن جلسه گرفتن اما کوتاه نمیاد بوی سیگار خودش از مستر میاد بالا حالمون بد میشع

همسایه بالایی ماهم بچه اش مدام میدوه یه صدای دومپ دومپی میپیچه تو خونه خدایی خیلی کلافه کننده اس

دقیقا همسایه بالایی ما هم ۳ تا بچه. داشت همیشه میگفت حلالم کن بچه ها سر و صدا میکنند میگفتم خوب چاره ندارند یه روز  اومده بود خونه ما بدون بچه هاش اونها تو خونه تنها بودن یعنی از خجالت اب شد اینقدر سروصدا میومد بنده حدا آپارتمان رو فروخت خونه  قدیمی ویلایی خرید

همسایه ماهم خیلی کم سروصدان ولی ماهم رعایت میکنیم زمانهایی که همسرشون ازسرکارمی اومدن خونه برای استراحت ماهم سعی میکردیم سروصدای بچه هاروکم کنیم بنظرم خیلی دوستانه زمانهای استراحتشونوبپرسین اون موقع هابچه هارو آروم نگه دارین استراحت کنن بالاخره اونام سالمندن بایدرعایت حالشونوکرد

خنده داره که باید برای دکترووکیل شدن آموزش ببینی ولی برای پدرو مادرشدن نه !هرهالویی میتواند پدرومادربشه حتی لازم نیست تویه سمینار یه روزه شرکت کنه...
دیوانه ایتمحلش نذار خسته میشه. میخادچه غلطی بکنه مثلا

خانوم اگر حرفش اثبات بشه توی دادگاه میتونه حکم تخلیه براشون بگیره آپارتمان نشینی یکسری قوانین داره که یکیش همین عدم مزاحمت هستش

هر ایرادی داره بهش بگو به من گفت بچت سروصدا میکنه بش گفتم بچه من کوچیکه نمیتونم کاریش کنم تو که خیلی حالیته جلو پسرای خودتو جمع کن که اندازه منن یه بند فحش ومیبندن به تو وشوهرت خیلی ضایع شد اینجور ادما نباید درمقابلشون کوتاه بیای