بچها ماچندماه خونه خریدیم این پیرمردهمسایه طبقه پایینی ماهست.زودترازما خریده ما طبقه3 هستیم اونا2.بچم خیلی کم میدوه بخدا برای که اذیت نشن همش سرشو میکنم تو بازیهای کم تحرک اما گاهی اوقات راه میره یا میدوه ماشالا استخوناش ستگینه کم صدا میده.حالا یه مراسمی برامون راه انداخته که میرم شکایت میکنم و اونم دخترم که میدوه میزنه تو دیوار و دادمیزنه.چیکار کنم روانیم کرده
همسایه بالایی ماهم بچه اش مدام میدوه یه صدای دومپ دومپی میپیچه تو خونه
خدایی خیلی کلافه کننده اس
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
برای همین چندساله که رفتیم طبقه پایین.. حالا الان بچه های طبقه بالا رو سرمون بدو بدو میکنن و سر و صدا و دعوای وحشتناک اما ما درکشون میکنیم و چیزی نمیگیم
ببینید همسایتون درست میگه توی آپارتمان به طبقه پایین صدا زیاد میره شاید از نظر خودتون دخترت کم تحرک داره ولی برای ایشون آزار دهنده هست شما جوان هستید سعی کنید احترام بزرگتر رونگه دارید و باهم تعامل کنید باهاشون زیاد بحث نکنید رو در رو بگید رعایت میکنید ولی حالا دخترت چند بارهم دوید اشکال نداره فقط شما به همسایتون دل گرمی بدید که رعایت میکنید
همسایه بالایی ماهم بچه اش مدام میدوه یه صدای دومپ دومپی میپیچه تو خونه خدایی خیلی کلافه کننده اس
دقیقا همسایه بالایی ما هم ۳ تا بچه. داشت همیشه میگفت حلالم کن بچه ها سر و صدا میکنند میگفتم خوب چاره ندارند یه روز اومده بود خونه ما بدون بچه هاش اونها تو خونه تنها بودن یعنی از خجالت اب شد اینقدر سروصدا میومد بنده حدا آپارتمان رو فروخت خونه قدیمی ویلایی خرید
هر ایرادی داره بهش بگو به من گفت بچت سروصدا میکنه بش گفتم بچه من کوچیکه نمیتونم کاریش کنم تو که خیلی حالیته جلو پسرای خودتو جمع کن که اندازه منن یه بند فحش ومیبندن به تو وشوهرت خیلی ضایع شد اینجور ادما نباید درمقابلشون کوتاه بیای