2777
2789
عنوان

کیا بچه شون یا یکی از آشناهاشون

311 بازدید | 13 پست

جهش تحصیلی داشتند؟

چطوری آموزش میبینند معلم براشون میزارند یا به روش دیگه ای باید آموزش ببینند؟

خانومایی که میگین نکن خوب نیست بچه اذیت میشه

من خودم تمام تحقیق هام رو کردم و با توجه به توانایی بچشم میخوام این کار رو کنم اگه بچم استعدادش رو نداشت هیچ وقت اینکار رو نمیکردم

خدایا ممنونم که دعاهای خیرم رو مستجاب میکنی 

اتفاقا اومدم بگم اینکار رو نکن. مامان من سال ها معلم کلاس اول بوده هیچ وقت موافق اینکار نبود بچه از بچگی کردن باز میمونه و تو زندگی تحصیلی آینده ش فرق آنچنانی نداره یک سال زودتر یا دیرتر

خودم را در آغوش گرفته ام، نه چندان با لطافت، نه چندان با محبت، اما ..... وفادار، ....وفادار

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منکه بچم چهارسالشه همه چی روازتلویزیون یادگرفته خواندن وبعضی حروفارو مینویسه منم فک کنم بایدبفکرباشم البته میخام بزارم قرآن وحفظ کنه 

حلال کن،زبانم واکسنه پیشگیری میکنه
اتفاقا اومدم بگم اینکار رو نکن. مامان من سال ها معلم کلاس اول بوده هیچ وقت موافق اینکار نبود بچه از ...

نظریه ها متفاوته من خودم تحقیق کردم نه به خاطر اینکه بچم جلو بیافته چون خودش باسوال هایی که می پرسه و اطلاعاتی که داره جلوتر از بقیه همکلاسیهاشه و کلاس براش جذابیتی نداره و زود زده میشه

نظریه ها متفاوته من خودم تحقیق کردم نه به خاطر اینکه بچم جلو بیافته چون خودش باسوال هایی که می پرسه ...

بذار تو بقیه حیطه ها قوی بشه یعنی کنار درس خوندن. هنر روش زندگی، هوش اجتماعی، هوش اقتصادی اینا رو رشد بده. اونجوری که جهشی بخونه، یادش میدی تک بعدی باشه.

خودم را در آغوش گرفته ام، نه چندان با لطافت، نه چندان با محبت، اما ..... وفادار، ....وفادار
 بذار تو بقیه حیطه ها قوی بشه یعنی کنار درس خوندن. هنر روش زندگی، هوش اجتماعی، هوش اقتصادی ...

پارسال میخواستم این کار رو انجام بدم به خاطر همین نظرها این کار رو نکردم ولی میبینم که از درسهاجلو تره و معلمان هم میگه درس رو که بلده یا سریع بلد میشه دیگه گوش نمیده براش جذاب نیست 

ممنونم از نظرتون

گفتم فقط یکسال این کار رو انجام بدم ببینم چی میشه

تحقیق کردم سوم راحت تره برای جهشی خوندن

من پسرم اوله.میخواستم امسال براش این کار رو انجام بدم ولی با این تعطیلی مدارس و وضعی که پیش اومد میترسم ضربه بخوره و بعد من مقصر باشم.

تا جایی که میدونم باید مدرسه رو در جریان بذاری و زمانش که شد بهت اطلاع بدن که توی سایت ثبت نام کنی.

کلاس هم که ندارن.یا خودت باید باهاش کار کنی یا براش معلم بگیری.

من پسرم اوله.میخواستم امسال براش این کار رو انجام بدم ولی با این تعطیلی مدارس و وضعی که پیش اومد میت ...

پسر من که تمام دروس هاش رو تو این مدت تعطیلی خوب یاد گرفته 

بازم پیگیرم ببینم چی میشه