2777
2789
عنوان

زایمان کردم بچم تو دستگاه

2258 بازدید | 13 پست

توروخدا خانوما کمک کنید من دیروز ۳۷ هفته زایمان کردم اومدیم بخش بچه شیر نمیخورد سینمو میگریره ولی میک نمیزد همش بزور میزاشتم دهنش اومدن گفتن این مون نداره بهش با سرنگ شیر خشک دادن بعد دیگه شیر خشکم نمیخورد بد میخورد هی میداد بیرون شیرو انگار نمیتونست قورت بده نفس کم میاورد  دیگه بردن بستریش کردن ان ایسیو ازش ازمایشو اینا گرفتن الان گفتن باز باید بمونه از بگیریم باز ازش نگرانم تورو خدا بیاید بگید گفت دکتر گفته فعلا نباید شیر بخوره کمک

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز دلم مبارکه

بد به دلت راه نده بچت کامله

دوست من۳۰هفته زایمان کرد طفلی۴۳روز موند بیمارستان الانم بچش۱۴ماهشه تپلی و سرحال

اون موقع که دنیااومد ۱کیلو بود

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

دختر من 2700 بود بدنیا  اومد 37 هفته

تا ده روز شیر منو نمیخورد ینی میک نمیزد شیر خشک هم نمیخورد .اووووووووووونقدر باهاش کلنجار رفتیم پدرمونو درآورد تا یواش یواش تونست

تواون ده روزم با شیردوش ده تا قطره ده تا قطره میکشیدم با قطره چکان بهش میدادم

واقعا اوضاع بدی بود ولی نگفتن بابد بستری شه فقط چون کوچولو بود فکش خیلی ضعیف بود تنبلم بود

😕😕شب خوابیدم صب پاشدم دیدم ترکیدم .همینقدر ناجوانمردانه😐😐                                                   از وقتی رفتی هر یک دقیقش60 ثانیهمیگذره😭😭😭                                                     تلخ ترین جمله بازی های کودکی :  تو نخودی باش،لامصب قدرت تخریبش از بمب هیوریشیما بیشتربود😐😐😐 
دختر من 2700 بود بدنیا  اومد 37 هفته تا ده روز شیر منو نمیخورد ینی میک نمیزد شیر خشک هم نمیخور ...

الان واسه من تو دستگاه گفت باید اکسیژن بگیره نگرانم تورو خدا دعا کن برام اینجا گفتن حدل نداره قندش میافته کلا برداشتن بردن 

بچه برادر منم ۳۲ هفته دنیا اومد الانم تو دستگاهه ۳ هفته شده اونم دقیقا شیر نمیخوره و تنفسش کامل نبود

نگران نباش ایشالا درست میشه توکل به خدا کن

میگن دستگاه شرایط مشابه رحم رو برای رشد بچه فراهم میکنه که براش مفید هم هست

و خدایی که در این نزدیکیست...
الان واسه من تو دستگاه گفت باید اکسیژن بگیره نگرانم تورو خدا دعا کن برام اینجا گفتن حدل نداره قندش م ...

اتفاقی نمیفته .بچه ها تا جابیفتن بعضیاشون خیلی اذیت میکنن.دخترم زردی داشت شیر نمیخورد پاهاش تو رحمم دررفته بود تا ده روز دهنمونو سرویس کرده بود 

انشالله که نی نیه شنام صحیحو سالمه و چیزیش نیست

😕😕شب خوابیدم صب پاشدم دیدم ترکیدم .همینقدر ناجوانمردانه😐😐                                                   از وقتی رفتی هر یک دقیقش60 ثانیهمیگذره😭😭😭                                                     تلخ ترین جمله بازی های کودکی :  تو نخودی باش،لامصب قدرت تخریبش از بمب هیوریشیما بیشتربود😐😐😐 
الان واسه من تو دستگاه گفت باید اکسیژن بگیره نگرانم تورو خدا دعا کن برام اینجا گفتن حدل نداره قندش م ...

عزیزم احتمالا یه هفته بستری میمونه. بعدش با حال خوب مرخص میشه البته با دکترش صحبت کن اون بهتر راهنماییت میکنه

خودم را در آغوش گرفته ام، نه چندان با لطافت، نه چندان با محبت، اما ..... وفادار، ....وفادار

میدونم هیچ کدوم از شما ها در مورد شیر بز چیزی نمیدونید منم نمیدونستم دخترم نارس دنیا اومد و به پروتین گاو هم حساسیت داشت خیلی کم وزن و لاغر بود همیشه هم زیر نمودار رشد بود هر آزمایشی هم بگید دادم هر دکتری هم میگفتن مؤثره بردم خوب نشد خیلی هم بد غذا بود اما خدا عمر  بده  طب سنتی بردم گفت چاره بچه فقط شیر بز هست رفتم تو گوگل سرچ کردم نوشته بود 96 درصد ویتامین داره چقدر برای رشد نوزاد مفیده مثل شیر مادره فقط کافیه یه مطالعه کنید هیچ چیزی تو دنیا مفید تر از شیر بز نیست هم برای نوزادان هم برای مادرا هم مسن ها البته شیر اگر برای نوزاد میخواین حتما حتما از جایی بگیرید که شیردوشی جلوی شما انجام بشه تا خالص باشه و پاستوریزه نباشه اگر تهران هستید یه مزرعه تو شهریار تهران هست خیلی تمیزه و چون بزهاش فرانسوی هستن همه فصل ها شیر تازه دارن تو گوگول بد سرچ کنید لبنیات بز مروگل آدرس میاد اگه استفاده کنید اون وقت پی می‌برید چه گنجی هست شیر  الان که فصل مدسه ها هست بهترین ماده غذایی برای بچه ها هست چون هم هوش رو بالا میبره هم از خستگی جلو گیری