2777
2789
عنوان

براتون پیش اومده؟

168 بازدید | 21 پست

چرا آدمای بدجنس که دل دیگرانو میشکنن هیچ بلایی سرشون نمیاد؟ تا حالا دیدین خدا جوابشونو بده؟ میشه تعریف کنید دلگرم شم، فقط راست بگینا دروغ نباشه خواهشن، اینم بگم یه چیز مثبتی که از مادرم یادگرفتم اینکه جز خوبی و خیر برای دیگران چیزی نخوام ، ولی بارها دلمو بد شکوندن منم نه دلم میاد براشون آرزو بد کنم نه میتونم رفتارای زشتشونو تحمل کنم، میسپارم بخدا بعد میبینم هر روز بهتر از دیروز میشن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قرارنیس که تو این دنیا جوابشونو بگیرن

میدونستی آدمای بد خدا تو اون دنیا رسواشون میکنه ولی آدمی ک خوب باشه اگ بدی ب کسی کنه همین دنیا تقاص میبینه تا پاک بشه

♪شاید تلنــــگری برای تو : در عمقِ چهار دیواریه‍ دنیا ، گر فقیر هستی عیب نداره...گر پیر هستی مهم‌نیستـ ...مهمـ نیستـ چندسالته‍ و چقد میفهمی...مهم نیست مدرکـ تحصیلیت چیه‍ و‌کجای کاری...ثروتمندی یاهرچه‍ که‍ هستی ...خلاصه هرچه‍ هستی «انسان واقــعی» باش ، زیرا اگه این چنین بودی به خودتـ افتخار کن ...~ به‍ راستی شنیده ای *باخدا باش و پادشاهی کن*؟ آره درست شنیدی ...این دنیایی که خالقمون خداس و بنده ی خداییم توقع ز هر دستی مکن و بر وفق افکار جامعه‍ ی درنده مباش جز به رضایت الله ، که‍ اگه‍ اینگونه‍ بودی ،بدان حقیر ترین فرد کره ی خاکی هستی ...√                  •••چند خطی دلنوشته‍                                                                            •••• برخلافـ رویا بافی های کودکانه‍ ام ، دنیا آنچنان زیبا بنظر نمیرسد***                 در تکاپوی عالمیان دوییدم تا سرنخِ رویای طفولیت را جویاشومـ اما...!                          •••با سیلیِ سنگین روزگار مواجه‍ شدمـ....! آری دنیا دگر جای خویش نیستـ...دنیا آن رویاهای رنگارنگ خردسالیم نبود...•••••••••زین پس قشنگـ ترین و شیرین ترینـ رویایمـ جز در سه‍ حروفـ خلاصه‍ میشود:                                                                         ♪مــــرگ•••❤

نه من تا حالا ندیدم بلایی سرشون بیاد باید خودت دست به کار بشی یه بلایی سرشون بیاری تا ادب بشن

البته این فقط یه نظر بود خودم از این کارا بلد نیستم

هر اتفاقی که فردا بیفته، ما امروز رو داشتیم

رفتاربدومادرشوهرم بام داشت همیشه میگفت دختربرادرم عروسم میکنم ازتوبهتره حالامنم منتظرازدواجشم خداخدامیکنم یه جنی باشه که مادرشوهرم خواب شب نداشته باشه🤨

خوشگلم چون خوشگلم😁

من بچه که بودم عموم منو مسخره میکردقیافمو؛؛و پسر عموم بهم میگفت دیوونه وای چنان دلم می شکست که حد نداره اما الان بعد از گذشت سی سال دو تا از نوه های عموم از نظر هوشی مشکل دارند

من بچه که بودم عموم منو مسخره میکردقیافمو؛؛و پسر عموم بهم میگفت دیوونه وای چنان دلم می شکست که حد ند ...

وااااای چقد خدا دوست داشته که گذاشته ببینی این جریانو دعا کن منم لیاقت داشته باشم و ببینم 

من دیدم عزیزم هیچ کاری بث جواب نمیمونه.

جاریم خیلی منو اذیت میکرد .خواهرم دوس پسر داشت و این میدونست پیش فامیل شوهرم آبرومو برد به من میگفت خواهرت ج.ن.د.س الان خودش یه غلطایی کرده آبروش رفته.برادر شوهرمم میخواد طلاقش بده.البته من دوست نداشتم این طوری بشه و خوشحال نیستم از این موضوع

سلام عشقا😘😘😘
من دیدم عزیزم هیچ کاری بث جواب نمیمونه. جاریم خیلی منو اذیت میکرد .خواهرم دوس پسر داشت و این میدونس ...

خدا دوستت داشته که گذاشته این روزارو ببینی دعا کن منم لیاقت داشته باشم ببینم