tasnim_m مدیر استارتر عضویت: 1398/10/25 تعداد پست: 467 عنوان بعضی وقتا دلم میخواد برم تو خواب کسی 😁😂 حس خیلی خوبیه 95 بازدید | 14 پست کار که نشد نداره !خیلی دلم میخواست میتونستم با ارادم برم تو خواب کسی و هرچی دوست داشتم بهش بگم 😍😉یادمه بچگیم تصور میکردم مثلا تو خواب مامانبزرگمم بهش گفتم خب مامان جونم به زودی میام خونتون برام کیک درست کن و... خیلیم کیف میکردم 😐😂شماها چی دوست دارید ؟ راه و روشش فکر کنم از تله پاتیه 🤔 و خدایی هست مهربانتر از حد تصور 😍 خدایا شکرت. 1399/01/03 | 19:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nazaniiiin عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 123910 منم دلم ميخواد نامرئي شم برم خونه و سركار ٢ نفر بيينم چيكار ميكنن دقيقا كه قسطاشونو نميريزن حاماالا😐 دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤
tasnim_m مدیر استارتر عضویت: 1398/10/25 تعداد پست: 467 من یه مدتت از اینکار را میکردم چجوری 😉🤔 و خدایی هست مهربانتر از حد تصور 😍 خدایا شکرت.
tasnim_m مدیر استارتر عضویت: 1398/10/25 تعداد پست: 467 وایی ی فضول مثل خودمو پیدا کردم سلااااام مشابهه من😅 خب پس به زودی باید روشی برای نامرئی شدن شما و رفتن تو خواب دیگران برای من یافت بشه😎 و خدایی هست مهربانتر از حد تصور 😍 خدایا شکرت.
tasnim_m مدیر استارتر عضویت: 1398/10/25 تعداد پست: 467 من یه مدتت از اینکار را میکردم آقا پسر پاسخگو باش پلیز 🙄 و خدایی هست مهربانتر از حد تصور 😍 خدایا شکرت.
پسرهستم۸ عضویت: 1398/12/29 تعداد پست: 673 آقا پسر پاسخگو باش پلیز 🙄 چشماین بستگی به ذاتت دارهمن همیشه بخوابم خواب میبینمخیلی وقتها خوابهام از اینده میگهارتباط قوی با خوابم دارمچند روز تمرکز میکردم و داخل خوابم .پیش بابا بزرگم که فوت کرده میرفتم
tasnim_m مدیر استارتر عضویت: 1398/10/25 تعداد پست: 467 چشم این بستگی به ذاتت داره من همیشه بخوابم خواب میبینم خیلی وقتها خوابهام از اینده میگه ارتباط ق ... یعنی بیشتر با تمرکز و تصور قویی که داشتین شد ؟شنیده بودم یسری فایل تله پاتی قبل خواب هست کمک میکنه ، بنظرتون اونا جواب میدن ؟ و خدایی هست مهربانتر از حد تصور 😍 خدایا شکرت.
پسرهستم۸ عضویت: 1398/12/29 تعداد پست: 673 یعنی بیشتر با تمرکز و تصور قویی که داشتین شد ؟ شنیده بودم یسری فایل تله پاتی قبل خواب هست کمک میکنه ... خواب رو روح میارهباید ارتباطت با روح خودتت قوی باشهمن میخوابیدمیادم میمومد که باید چیکار کنمبعضی وقتها داخل خواب پرواز میکردم تا اسمون و بالاتر هم میرفتم.البته خیلی کم این اتفاق میفته
پسرهستم۸ عضویت: 1398/12/29 تعداد پست: 673 یعنی بیشتر با تمرکز و تصور قویی که داشتین شد ؟ شنیده بودم یسری فایل تله پاتی قبل خواب هست کمک میکنه ... عاشق کسی هستی؟؟
tasnim_m مدیر استارتر عضویت: 1398/10/25 تعداد پست: 467 عاشق کسی هستی؟؟ بله ... و خدایی هست مهربانتر از حد تصور 😍 خدایا شکرت.
tasnim_m مدیر استارتر عضویت: 1398/10/25 تعداد پست: 467 ترکت کرده؟؟ یجورایی میشه گفت آره خیلی وقته دوریم اما اتفاقی یک ماه پیش دیدمش حالتاش عجیب بود ، دوست دارم باهاش حرف بزنم ولی خب روشی ندارم . و خدایی هست مهربانتر از حد تصور 😍 خدایا شکرت.
پسرهستم۸ عضویت: 1398/12/29 تعداد پست: 673 یجورایی میشه گفت آره خیلی وقته دوریم اما اتفاقی یک ماه پیش دیدمش حالتاش عجیب بود ، دوست دارم باهاش ح ... بهش پیام بدهفاصله تون چقدرهچی باعث میشه هنوز فراموشش نکنی