2777
2789
عنوان

لطفا بیاید بگید من چیکار کنم

86 بازدید | 9 پست

سلام.من از شروع کرونا خونه ام ولی اوایل که هنوز تو شهرمون نبود خونه مادرشوهر و مامان میرفتم الان دوهفته اس که برادرشوهرم از تهران اومدن خونه مادرشوهر از اون موقع من اصلن خونشون نمیرم شوهرم خیلی کم میره. عید دیدنی خونه مامان و مادرشوهر هم نرفتم.حالا امروز مامانم تلفنی میگف که امروز مادرشوهرت زنگ زدهتبریک عید و اینا بعد سر کرونا حرف زدیم گفته من که بچه هام میان سر ببزنن البته عروس بزرگه هم میاد یعنی منظورش اینه دختر شما نمیاد.مامانم گفته آره خونه ما هم نه دختر و داماد نه عروس و پسر نیومدن.حالا از صب ذهنم درگیر این حرف مادرشوهرمه یعنی ناراحتن که عید نرفتم.چیکار کنم من همیشه بهش زنگ میزنم.خواهرشوهرم امسال کلا شهرمون نیومد توی یه شهر دیگه اس خب اونو نمیبینن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه جاریم رعایت نمیکنه بازار میره بعد دم به دقیقه بچه اش از خونه مادرشوهرم زنگ میزنه به دخترم میگه تو هم بیا اینجا دخترم میگه نه.همشون دور همن باخودشون میگن مادرش نمیذاره

به نظر من با یه تلفن میتونی این سوءتفاهمو برطرف کنی.ولی بهش نگو که به مادرم همچین حرفی زدی . بذا فکر ...

بعداین روشو یا نمیگیره که ازاین به بعد همینجورعمل کنه بنظرت؟؟؟؟؟؟

از کوزه همان برون تراودکه دراوست