2777
2789
عنوان

سوال عطری

229 بازدید | 19 پست
دوس جونا من عصری عط نینا ریچی خریدم مدلpremier jour. خیلی بوش عالیه ولی احساس میکنم زیاد نمیمونه بوش شایدم من دماغم پر شده... کسی داره این عطر رو؟
♥️خدايا شكرت♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کجا خریدی ؟ مطمئنی اصله ؟
رادین جان روز چهارشنبه 27 فروردین 93 با اومدنش به این دنیا دلمون رو شاد کرد ی سورپرایز واقعی یعنی منتظر دومی نباشی و خودش بیادددد ؛ منتظر دومیش هستم
سلام من سه سال پیش این عطروکادوگرفتم عاااااشقشم ،خیلی خوش بو و شیکه اما متاسفانه بوش فراره اما خیلی دوست داشتنیه
با شادبودن زیبابودن رنگی بودن خندیدن و رقصیدن هم میتوان به بهشت رفت کافیست خوب باشیم و انسان!
پودر عطر شامل ۳۱% اسانس عطری در پودر تالک آرایشی بدون وجود الکل می‌باشد. عصاره عطر یا perfume با غلظتی بین ۱۵-۴۰% از مواد معطر غلیظ ترین، خالصترین، ماندگارترین و در عین حال گرانترین نوع عطر است. اسپریت دو پرفیوم یا ESdP شامل ۱۵-۳۰% مواد معطره، یک ترکیب که به ندرت بین عصاره عطر و ادوپرفیوم استفاده می‌شود. ادو پرفیوم یا EDP با غلظتی در حدود ۱۰-۲۰% رایج ترین نوع عطر است که ماندگاری مناسبی دارد و به گرانی عطر هم نیست. این نوع عطر را با عبارت (millésime) نیز نشان می‌دهند. ادو تویلت یا EDT در حدود ۵-۱۵% غلظت داشته و بوی ملایمی دارد که ماندگاری زیادی هم ندارد و برای تمدید بوی آن باید چندین بار در طول روز از آن استفاده شود. ادوکلن که در واقع همان ادو تویلت (Eau de Toilette) است، با غلظتی در حدود ۳-۸%از مواد معطر قابل ذکر است که عبارت Original Eau du Cologne یک نام تجاری ثبت شده است. پرفیوم میست با غلظت ۳-۸% مواد معطره در حلال غیر الکلی.
دختر خوشکلم ،عاشقتم نفسم
سلام ببخشید بچه ها شارژم تموم شده بود 190تومن از لاله پارک تبریز خریدمش ولی الان تو سایت عطر خانه دیدم 165 بود فکر کنم یعنی انگار بهم انداختن اما بوش خیلی شیکه خدایی تو ماشین تاخونه 100بار از شوهرم پرسیدم بوش میاد؟ اونم میگفت آره... خیلی بوشو میدوستم کاش موندگاریش بهتر بود لاقل نمیسوختم که گرونتر بهم انداختنش
♥️خدايا شكرت♥️
سلام صاحب تاپیک اجازه هست یه سوال فوری در مورد مداد ابرو بکنم
خدایا تو برای من همان کاری را بکن که در لیاقت تو و پادشاهی تو است، نه آنی که در لیاقت من باشد......................دیگه تصمیم گرفتم از این به بعد شاااااااااااد باشم بیخیال همه چیز و همه کس[smiley]s/sm_63.gif[/smiley][smiley]s/sm_04.gif[/smiley]