2777
2789

چقد تو این دوران سختی میکشم.هربار هرکاری میکنم یکی ناراحت میشه و غر میزنه...

قلبم درد گرفته از تحمل رنج و عذاب...

خونوادم ک فقط میگن هرچی ما میگیم

برای حال خوبمان دعا کن...المستغاث بک یا بن الحسن

خیلی دوران سختیه

خانواده ها هم هستن همه چی قاطی میشه

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بودم،، ولی نمیزاشتیم ذره ای خانواده ها دخالت کنن،، دوتا آدم عاقل ک سطح عقلشون رشد کرده و ازدواج کردن دیگه دخالت خانواده ها اصلا نباید باعت کدورت شه بین زن شوهر 

به هیچکس اجازه دخالت نمیدم

💜                                                                                                                                                                                                                                           

بزرگترین توصیه ی من اینه که نذار کسی دخالت کنه هر تصمیمی بین خودت و شوهرت باشه.من با 4 سال زندگی مشترک و خونه زندگی جدا مامانم زنگ میزنه حموم رفتی به پسرت غذا دادی و......حالا اینا خوباشه

عاشقتممممممم پسرممم  

حالافرقی نمیکنه خانم باشی یااقا،معمولاتادونفربرن سرخونه زندگیشون ازاین چیزازیادپیش میادمتاسفانه.شماهرچی نظردونفریتون باشه انجام بدیدتاجایی که بیحرمتی به کسی نشه.اگه دوست داشتیدمشورتم بگیرید.

حالافرقی نمیکنه خانم باشی یااقا،معمولاتادونفربرن سرخونه زندگیشون ازاین چیزازیادپیش میادمتاسفانه.شماه ...

خانم هستم.اینقد دخالت میکنن که خسته م کردن.

تاپیک قبلیمو میشه بخونید

ب خانواده ها کاری نداشته باش عزیزم خودت و شوهرت باهم اونجوری مشکل پیدا میکننین

عزیزم برو تاپیک قبلی م رو بخون.برا عروسیم با وجود کرونا به مشکل خوردم

بزرگترین توصیه ی من اینه که نذار کسی دخالت کنه هر تصمیمی بین خودت و شوهرت باشه.من با 4 سال زندگی مشت ...

واااااویلااااا...نه من زبون همه شونو میبرم والا