سلام دوستان من یه دختر هفده ساله هستم که چند سال پیش تو مدرسه با یک نفر دوست شدم بعد دیدم با هم سازگار نیستیم رابطمون رو قطع کردم بعد رفت با چند تا از بچه های کلاسمون دوس شد و شروع کرد به بد کردن من بین بچه ها حتی به جایی رسید که جرئت حقیقت بازی میکردند و اومدن زدن تو گوشم حالا بگذریم ولی خیلی من اذیت شدم و کل بچه ها کلاس باهام بد بودن خیلی بهم بدی کردن خیلی هیچ وقت یادم نمیره کاراشون رو و من جز خدا کسیو نداشتم اون زمان من راهنمایی بودم و الان دبیرستانم و خداروشکر توی یه مدرسه نیستیم الان با یه شماره و ایدی غریبه بهش تو تل پیام دادم سلام گفته شما منم موندم چی جوابشو بدم میخوام به عنوان یه دوس پسر انتقام اون سادگی هامو ظلماشون رو بگیرم الان چکار کنم.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بنظرم تو کاری نکن ، بسپار به خدا ، اونجور که باید تک تکشون هربدی در حقت کردن سر خودشون میاد و مجازات میشن . اینو مطمعن باش .
تو اگه انتقام بگیری باز گناهکار میشی و چوبشو تو زندگیت میخوری ، انتقام کار خداس .
جوابشو نده . بلاکش کن .
بیوتی تراپیست هستم در کرج 🥰. قیمتام خیلی مناسبه و موادم بهترین برند و باکیفیت. میکروبلینگ ابرو ، میکروپیگمینتیشن بن مژه و خط چشم ، شیدینگ لب رژ لب دائم انجام میدم .از تاتوی قدیمی و بدرنگ و پخش شده ات خسته شدی ؟! برات ریموو میکنم . انواع بافت مو ، انواع کوتاهی موی سر ، رنگ و لایت مو ، کاشت مژه ، کاشت ناخن ، کراتین و احیا ، پاکسازی پوست و فیشیال انجام میدم . پیج اینستای کاریم : @micro_remove