بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من از یه خانواده ثروتمندم کمجردیام پول توجیبیم کم کم ۹۰۰ بود ۴ سال پیش الان پول توجیبیم ۱۸۰ گاها همسرم تا ۳۰۰ تومان هم پول میده
پول همممممه چی هم باخودمه حتی لباس عیدم😂مدیریتم داره قوی میشه
۲۸ شهریور ۹۹ روز انقطاعه! این روزمن گریه انقطاع کردم ...این روز روزیه ک تموم شد برای من این دنیا! از حالا فقط میجنگم برای شهادت میجنگم برای بندگی میجنگم برای عاقبت بخیری ! برام خیلی دعا کنید... بهم یاد آوری کنید... توروخدا اگر دیدین تاپیکی گذاشتم ک فرق داره با راهم فرق داره با اهدافم بهم گوشزد کنید! بهم یاداوری کنید ک از امروز قراره فقط سربازی کنم! برام خیلی دعا کنید حال امروزم خیلی خوشه دعا کنید ک از دستش ندم
من کارت یارانه رو بعد از ۵ سال ازدواج حالا به زور ازش گرفتم میشه ۱۳۶۰۰۰ تومان .تازه روزی صدبار منت میزاره که کارت یارانه دادم بهت
گروه سبز💚💚💚 : تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳ 💃💃💃....... وزن الان :5۶/۳00 🏃♀️🏃♀️🏃♀️🏃♀️🏃♀️🏃♀️🏃♀️🏃♀️🏃♀🏃♀️🏃♀️🏃♀️🏃♀️🏃♀️🏃♀️🏃♀️🏃♀️🏃♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است 🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹