2777
2789
عنوان

عفونت های زنان

106 بازدید | 13 پست

سلام   ایاعفونت واژن وعفونت ادراری به هم مرتبط هستند ؟ من نیمه های بهمن یه روز بطرز وحشتناکی دستگاه تناسیلیم وواژنم خارش گرفت روز بعدش ادرارم بشدت زیاد شد وروز بعد ترش هم تکرر ادرار گرفتم که حالم بشدت بد شد  وخون داخل ادرارم دیدم تا اینکه رفتم داخل محلول سرکه و نمک واب گرم نشستم حالم بهتر شد طی چند روز این موضوع تکرار شد تا یه روز اخرای بهمن دیگه درد به کلیه هام کشید ورفتم دکتر که ازمایش ادرار برام نوشت که فهمیدم خیلی وضع خرابه عفونت ادرار دارم چهارتا امپول امیکاسین زدم وحدود پونزده روز  سی تاسیپروفلوکساسین500خوردم وقرار بود دوباره برم ازمایش بدم که بیینم تغییر کرده وضعم یا نه ولی بخاطر کرونا ترسیدم الان دارم رعایت میکنم اما هنوز سوزش وخارش واژن دارم و نمیتونمم دفع داشته باشم مگه بزور که اول فک میکردم بخاطر انتی بیوتیکاس ک مصرف میکنم 😢😢 توروخدا کمکم کنید مامانم میگه شاید دیگه تا اخر عمرت خوب نشی چون من قبلا با فشار ابو  سردومیگرفتم  به سمت خودم میگه سرما کشیده بالا البته هنوزم بعضی روزا بعد از ادرارم دوباره احساس ادرار دارم اما نه مثله قبل 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عفونت واژینالت باید درمان بشه وگرنه میشه عفونت لگن که همین علایم تکرر ادرار درد کلیه و بقیه رو که گف ...

اخه دکتر زنانم رفتم همون موقع ازمایشو نشونش دادم وبهشم گفتم که شاید عفونت واژن داشته باشم که گفت نه تو باید بری دکتر کلیه چون خون داخل ادرارت دیدی من معاینت نمیکنم

اخه دکتر زنانم رفتم همون موقع ازمایشو نشونش دادم وبهشم گفتم که شاید عفونت واژن داشته باشم که گفت نه ...

بیخود میگه بعد کرونا حتما برای معاینه برو تا اون موقع میتونی لاکتوفم بخور یه جور پروبیوتیکه که باکتری های مفید واژان حفظ میکنه باعث تعادل محیط واژانه  ضرری هم نداره

این چه دکتری بوده که حتی حال نداشته معاینه ات کنه?هنوزم خارش داری?

اره خارش دارم  ازمایشو که دید گفت برو دکتر کلیه بخاطر وجود خون تو ادرار وگلبول های سفید داخل ادرار   کلا شهرما شهر کوچیکیه اینجا دکترا میان پول پارو میکنن میرن بجز دوسه تا دکتر خوب دکتراش بقیه بدرد نخورن