2777
2789
وووویییی چ عجیب 

نه خيلي عجيب نيس 

كتاب سال ٢٠٠٤ نوشته شده يك سال بعد از شيوع سارس پس چيز عجيب غريبي نگفته تنها نكته يه كم عجيبش سال ٢٠٢٠ هس

اين نويسنده ادعا ميكرده با ارواح در ارتباطه و اكثر پيشگويياش غلط از اب درميومده

البته كلي هم پول به جيب زده سر همين ادعاهاي دروغيتش

«شب» می رود. این اقتضای «طبیعت» و «حکم» تاریخ است!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آمریکا رتبه سوم جدول قرار گرفت😐😐آلمان ایتالیا اسپانیا به شدت داغونن

اینم بگی میگن چون براش مهم نیست مردمش بمیرن🤦🏼‍♀️

اره اوضاع خیلی بد شده و همه نگرانیم اینه که به زودی این اوضاع خوب نشه... امروز یه توییت خوندم که یه دانشمند المانی گفته بود گرما تاثیری روی کرونا نداره و المان ممکنه تا یکسال تدی وضعیت فوق العاده بمونه🤦🏼‍♀️

خدایا میشه سال 2020 حذف کنی دوباره نصب کنی؟ این ویروس داره😓😓😓. 

ولی بچه ها جریان چیه مثلا یه چیزایی تو کارتوناشون دارن که هنوز اتفاق نیفتاده مثه رییس جمهور شدن ترامپ مثه سقوط هلیکوپتره بسکتبالیسته که فوت کرد مثه این کرونا که یه نویسنده ی روس 20 سال قبل اونو تو کتابش چاپ کرده بود 😑😑😑ینی چی اخه

میشه نگید شوشو؟؟ نه واقعا میشه؟؟؟ 😒😒😒

من هم پیش بینی میکنم کرونا با  کم کم سیر نزولی  پیدا میکنه و بعد کشف واکسن با توجه یه جونور خوری چینی ها وامثال اونا بیماری عادی تبدیل میشه ولی چون واکسنش پیدا شده روش کم میشه وکمتر میاد سراغمون

ا
اینم بگی میگن چون براش مهم نیست مردمش بمیرن🤦🏼‍♀️ اره اوضاع خیلی بد شده و همه نگرانیم اینه که ب ...

هردانشمندی یه چیز میگه منم چند تا خوندم کفتن به دمای 35 به بالا حساسه

یه چیز دیگم میگن این ویروس فقط برا ایران ساخته شده ایتالیام هم نژاد ایرانه آمریکام مردمشو گرفتار کرده واکسنشم نمیده بیرون تا بعدهاسود کنه آخه چه قدر سود کنه الان کلی برای مرگ و نیر و کرونا کل اقتصادش سقوط کرده😐😐😐

همون Banooyekourd سابقم😊 (گلاره)
هردانشمندی یه چیز میگه منم چند تا خوندم کفتن به دمای 35 به بالا حساسه یه چیز دیگم میگن این ویروس فق ...

همه ی دنیا گرفتن. چین هم هم نژاد ماس؟ آمریکا و اسپانیا هم همنژاد مان؟

لطفا براي سلامتي و عاقبت به خيري بچه هام دعا كنيد🙏🏻🙏🏻🙏🏻
همه ی دنیا گرفتن. چین هم هم نژاد ماس؟ آمریکا و اسپانیا هم همنژاد مان؟

من چه میدونم این متوهما میگن😐😐😐😐دیروزم سر همین حرفایی که تو میگی کاربریمو گزارش زدن😐😐

همون Banooyekourd سابقم😊 (گلاره)
من چه میدونم این متوهما میگن😐😐😐😐دیروزم سر همین حرفایی که تو میگی کاربریمو گزارش زدن😐😐

پس خدافظ😂

لطفا براي سلامتي و عاقبت به خيري بچه هام دعا كنيد🙏🏻🙏🏻🙏🏻
هردانشمندی یه چیز میگه منم چند تا خوندم کفتن به دمای 35 به بالا حساسه یه چیز دیگم میگن این ویروس فق ...

توی یکی از مقاله های یه نشریه معتبر که اسمش یادم رفته 🤦🏼‍♀️سه تا دانشمند از سه کشور مختلف بررسیش کردن این ویروسو و دست ساز بودنشو بطور کامل رد کردن و میگن این ویروس در اثر تکامل طبیعی بوجود اومده حالا خیلی تخصصی راجع بهش نمیدونم اما خب از دید دانشمندا این نظریه رد شده شاید از دید افراطیون این نظریه درست باشه😄

خدایا میشه سال 2020 حذف کنی دوباره نصب کنی؟ این ویروس داره😓😓😓.