منظورم پلیس راه شیراز میخوان جلو مسافرا رو بگیرن خب دستشون درد نکن ب بومیا چی کار دارن مثلا ی کازرونی باید از شیراز تا کازرون پرواز کنه؟؟؟ چرا ب شهرهای اطرافم گیر میدن اخه؟ خب ی بیچاره میخواد از شیراز بره شهر خودش
🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹 🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴 شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟
من از روئیدن خار بر سر دیوار دانستم که ناکس ؛ کس نمی گردد از این بالا نشینی ها......... من از افتادن سوسن به روی خاک دانستم که کس ؛ ناکس نمی گردد از این افتان و خیزان ها
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
من از روئیدن خار بر سر دیوار دانستم که ناکس ؛ کس نمی گردد از این بالا نشینی ها......... من از افتادن سوسن به روی خاک دانستم که کس ؛ ناکس نمی گردد از این افتان و خیزان ها
ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷