2777
2789
عنوان

قانون جذب

145 بازدید | 18 پست

بچه ها متأسفانه من تا همین هفته ی پیش با افکاره منفیم خیلی چیزایه بدیو وارده زندگیم کردم و بدترینش خیانته همسرم بود که خودم جذبش کردم حالا میخام تمامه سعیمو کنم و چیزهایه خوب جذب کنم بیاین بهم کمک کنیم و تجربیاتمونو بگیم

منم خیلی اتفاق بد جذب کردم خداروشکر الان خیلی کمتر و بیشترتر شادم😍

فروخواندم به گوشش قصه عشق:                              ‌ترامیخواهم ای جانانه من 😍                          ‌ترامیخواهم ای اغوش جان بخش❤️               ‌‌   ‌تراای             🥰عاشق دیوانه من🥰                     ‌من باقانون جذب تونستم به عشقم برسم 😍😍😍😍😍الان تمام دنیام نامزدمه😍😍😍                        ‌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کنابه راز و داشتم اما نمیخوندم الان دارم میخونم و نوشته واسه اینکه چیزیو جذب کنین باید با احساس این کارو کنین یعنی من وقتی به این فکر میکردم که همسرم داره بهم خیانت میکنه با احساس ترس و استرس این فکرارو میکردم که انگار واقعأ اتفاق افتاده

این کانال خیلی خوبه @moragebeh منو که خیلی آروم کرده

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

من کنابه راز و داشتم اما نمیخوندم الان دارم میخونم و نوشته واسه اینکه چیزیو جذب کنین باید با احساس ا ...

به خیانتش دیگه فکر نکن .الان با احساس خوب به وفادار بودن و قابل اعتماد بودن فکر کن

به ویژگی های خوب همسرت فکر کن.و به الوهیت درونش درود بفرست.وحس خوب داشته باش به زندگیت و وفاداری همس ...

یعنی نامه بنویسیم به الهویت درونش؟

فروخواندم به گوشش قصه عشق:                              ‌ترامیخواهم ای جانانه من 😍                          ‌ترامیخواهم ای اغوش جان بخش❤️               ‌‌   ‌تراای             🥰عاشق دیوانه من🥰                     ‌من باقانون جذب تونستم به عشقم برسم 😍😍😍😍😍الان تمام دنیام نامزدمه😍😍😍                        ‌
من شفاهی می گم .ولی نامه هم هست.

جوابم میگری؟یعنی فقط درود میگی؟یامثلا درخواستم میگی؟

از دیروزه شروع کردم به مثبت فکر کردن و کارهایی که کتابه راز گفته رو انجام میدم تغییراتی که واسم اتفاق بیفته رو میام بهتون میگم تا ان شاءالله شما هم بتونین به خواسته هاتون برسین

از دیروزه شروع کردم به مثبت فکر کردن و کارهایی که کتابه راز گفته رو انجام میدم تغییراتی که واسم اتفا ...

عزیزم من یه سوال دارم

این قانون جذب که میگی اگه برای خیانت همسر عمل میکنه

اگه بجاش بیایم خدایی نکرده مرگ همسر رو جذب کنیم

اتفاق میفته؟

برای خودم و شما نمیگما

برای دوستم میگم که شوهرش خیانت کرده همش مرگشو از خدا میخواد

میشه برام صلوات بفرستید که اراده پیدا کنم تا به خواسته های دیرینه م برسم🙏🏻
عزیزم من یه سوال دارم این قانون جذب که میگی اگه برای خیانت همسر عمل میکنه اگه بجاش بیایم خدایی نکر ...

خاستنه مرگه کسی میشه انرژی منفی و به خوده آدم خدایی نکرده بر میگرده بهتره به اهدافه خودش فکر کنه و رو چیزهایه مثبت تمرکز کنه