بچه ها متأسفانه من تا همین هفته ی پیش با افکاره منفیم خیلی چیزایه بدیو وارده زندگیم کردم و بدترینش خیانته همسرم بود که خودم جذبش کردم حالا میخام تمامه سعیمو کنم و چیزهایه خوب جذب کنم بیاین بهم کمک کنیم و تجربیاتمونو بگیم
منم خیلی اتفاق بد جذب کردم خداروشکر الان خیلی کمتر و بیشترتر شادم😍
فروخواندم به گوشش قصه عشق: ترامیخواهم ای جانانه من 😍 ترامیخواهم ای اغوش جان بخش❤️ تراای 🥰عاشق دیوانه من🥰 من باقانون جذب تونستم به عشقم برسم 😍😍😍😍😍الان تمام دنیام نامزدمه😍😍😍
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من کنابه راز و داشتم اما نمیخوندم الان دارم میخونم و نوشته واسه اینکه چیزیو جذب کنین باید با احساس این کارو کنین یعنی من وقتی به این فکر میکردم که همسرم داره بهم خیانت میکنه با احساس ترس و استرس این فکرارو میکردم که انگار واقعأ اتفاق افتاده
این کانال خیلی خوبه @moragebeh منو که خیلی آروم کرده
❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم 🌹 سپاسگذارم 🌹
به ویژگی های خوب همسرت فکر کن.و به الوهیت درونش درود بفرست.وحس خوب داشته باش به زندگیت و وفاداری همس ...
یعنی نامه بنویسیم به الهویت درونش؟
فروخواندم به گوشش قصه عشق: ترامیخواهم ای جانانه من 😍 ترامیخواهم ای اغوش جان بخش❤️ تراای 🥰عاشق دیوانه من🥰 من باقانون جذب تونستم به عشقم برسم 😍😍😍😍😍الان تمام دنیام نامزدمه😍😍😍
جوابم میگری؟یعنی فقط درود میگی؟یامثلا درخواستم میگی؟
از دیروزه شروع کردم به مثبت فکر کردن و کارهایی که کتابه راز گفته رو انجام میدم تغییراتی که واسم اتفاق بیفته رو میام بهتون میگم تا ان شاءالله شما هم بتونین به خواسته هاتون برسین