2777
2789
عنوان

کاش زندگی تموم میشد

265 بازدید | 16 پست

دیگه حالو حوصله زندگیو ندارم روزام داره بی هدف میگذره ی شوهر بی مسئولیت اصلا بفکر سرکار رفتن نیست همیشه دلم میخاست منم مثل خیلیا کلاس برم مڗه و ناخن بکارم رنگ مو بزارم اما همینجور بی هدف میگذره ن تلاشی میکنه هیچی فقط یکم باشه بخوریم بخابیم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اون سر کار بره و شما ناخن بکارید هدفمندی زندگی شما میشه؟ خیلی بده که سر کار نمیره ولی اگه بهت ...

کاشت ناخن هدف نیست این زندگیمه ک بی هدف میگذره منڟورم این بود ک خیلیا با هدف میرن جلو اما ما صبح چشامونو باز میکنیم پای گازو ظرفشویی هستیم تا شب ن ی مهمانی ن ی تولدی بخام بگیرم هیچی خشک خشک داره میگذره 

عزیزم اون سر کار بره و شما ناخن بکارید هدفمندی زندگی شما میشه؟ خیلی بده که سر کار نمیره ولی اگه بهت ...

متاسفم واستون ک دقیقا زوم میکنید رو ضعیف ترین کلمه تاپیک کاشت ناخن رنگ مو هدف نیست خودمم میدونم ولی ماهایی ک ی شوهر بی مسئولیت داریم نمیتونیم هدفای بزرگتر از اینا داشته باشیم 

حالا همه زندگی هاشون چه هدفمند شده خوبه دیدیم زن‌ها نصف بیشتر وقتشون تو ارایشگاه ها صرف همین کارها میشه 

بیچاره استارتر یک کم از خواسته هاش گفت 

همه از هدف آفرینش انسان حرف زدند !!!

حق داری استارتر 

دوست عزیز. مشکل شما اینجاست که اهدافتون رو به همسرتون مربوط کردید. منتظر نشستید شوهرتون یه کاری بکنه که شما به اهدافتون برسید!! اهداف مال شماست! شما به عنوان یک فرد چقدر براشون تلاش کردید؟ چقدر مطالعه کردید؟ چقدر یاد گرفتید؟ چقدر اطلاعات رو در زندگی به کار بردید؟ اینا چه ربطی به همسرتون داره؟ این تصمیم شماست که از صبح مثلا پای ظرفشویی باشید. یعنی اینهمه دوره های مجازی که هزینه های خیلی خیلی کمی دارن نمیتونه شما رو به هدف کلاس رفتن و یادگرفتن برسونه؟ یا هدف از کلاس رفتن اصلا یادگیری نیست. مسولیت اشتباه شما به گردن هیچکس حتی همسرتون هم نیست

دوست عزیز. مشکل شما اینجاست که اهدافتون رو به همسرتون مربوط کردید. منتظر نشستید شوهرتون یه کاری بکنه ...

شوهرش بی مسیولیته سرکار نمیره اینها کلی استرس به ایشون وارد میکنه آدم تا زندگیش روال عادی نداشته باشه و دغدغه های اولیه اش حل نشه چطور میتونه به مسایل جانبی زندگی فکر کنه ؟؟

شوهر منم همینطوری بود، بلایی به سرش اوردم که الان فقط دنبال پوله😁😁 نقره داغش کردم😁😁

اگه بشر این اصل رو رعایت کنه قطعا دنیا جای قشنگ تری میشه:وقتی از اعماق وجودت احساس میکنی زندگیت رو نکبت فرا گرفته بچه دار نشو! 😒ظلمِ ظالم، جورِ صیاد، آشیانم داده بر باد... ای خدا، ای فلک، ای طبیعت... شام تاریکِ مارا سحر کن... 🤲😢😞😞😞مشغول قتل‌عام روزها هستم‌!💔ما دهه شصتیا تو زندگی ازهرچی میترسیدیم سرمون اومد، از هرچی نمیترسیدیم هم سرمون اومد، یه سری چیزای متفرقه هم بود اونا هم سرمون اومد، یه سری چیزا هم اصلا مربوط به ما نبود ولی سرمون اومد، یه چیزایی حتی وجود خارجی نداشت ولی اونا هم سرمون اومد، لامصب معلوم نیس کله ست یا میدان مغناطیسی😒😒😒 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کاش من حسنی بودم و توی دِه شلمرود، تک و تنهابودم، و عین خیالمم نبود که نه قلقلی نه فلفلی نه مرغ زرد کاکلی هیچکس باهام رفیق نیست، و تنها دغدغه ام این بود که تنها روی سه پایه، بنشینم توی سایه☹️☹️ من به فکرِ خستگی های پَرِ پرنده هام، تو بزن تبر بزن... من به فکرِ غربتِ مسافرام، آخرین ضربه رو محکمتر بزن🍁🍃اون درختِ سربلندِ پُرغرور، که سرش داره به خورشید میرسه منم منم، اون درختِ تن سپرده به تبر که واسه پرنده ها دلواپسه منم منم، من صدای سبزِ خاکِ سُربی ام، صدایی که خنجرش رو به خداست، صدایی که توی بُهتِ شبِ دشت، نعره ای نیست ولی اوجِ یک صداست🌳🍃🍃سنگ است که میزند به سینه هرکس فقط برای خود😔 بیزارم از این خلقِ دورنگ و از ناکسان و هرکسی😒
شوهرش بی مسیولیته سرکار نمیره اینها کلی استرس به ایشون وارد میکنه آدم تا زندگیش روال عادی نداشته باش ...

الان استرس ایشون دقیقا کجای حل مسأله هست؟ به جز استرس داشتن چکار میکنن ایشون؟ حداقل کاری برای کاهش سطح استرسشون میکنن؟ کمی مطالعه؟ در راستای حل مشکلشون حداقل؟ همسر ایشون بی مسولیته ایشون چکار میکنه؟ 

جز استرس و ظرف شستن منظورمه. و البته آرزو کردن برای اتمام زندگی. همسر ایشون ضامن کم کاری ایشون برای خودشون نیست

منظورش اینه که شوهرش سرکاربره تا پول تودستس بیاد تا استارار هم بتونه مثل بقیه خانوما این پولو یه خورده برای سروضع خودش خرج یه خورده به خودش برسه 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم