2777
2789
عنوان

شوهردارم ولی...

| مشاهده متن کامل بحث + 925 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلاخره بهش فک می کنی که خوابشو میبینی

باورکن بهش فکرنمیکنم دیشب خواب دیدم دارم بااون میرم خونه بابام.امشب خواب دیدم توجشن بزرگیم باهم تموم ک شد سوار ماشین اون شدم .حداقل مطمینم این دوروز روبهش فکرنکردم.من شنیدم ک اگه کسی ب فکرت باشه تو خوابشو میبینی

بلاخره بهش فک می کنی که خوابشو میبینی

ب نظرم تاحدودی مثلا خواستم ب شوهرم زنگ بزنم میگم بزار حالا چنددقیقه دیگه   زنگ میزنه اون بهم زنگ میزنه.واسه خواهرمم همینطوره

برای منم همین طوره

همیشه هم تو خواب دور وور خونه بابامه میترسم بخواد آبرو ریزی کنه.خونه بابام رو بلد نیست فقط یه بار شوهرم  ومن ک ته کو چه بابام   بودیم دوستش مارو دید.

بنظر من مراقب باش چون هرخوابی که زیاد ببینی بعدچن مدت تعبیر میشه

خوابام تعبیرمیشه یه بار خواب دیدم 50میلیون برنده شدم 500هزار از زطرف کار شوهرم بهش دادن یه بار خواب دیدم خونمون آتیش گرفته یه کو چولو شلنگ گازمون سوخت آتیش داشت میگرفت ک گاز رو بستم تعبیر میشه ولی کو چیک شده خوابم

خوابام تعبیرمیشه یه بار خواب دیدم 50میلیون برنده شدم 500هزار از زطرف کار شوهرم بهش دادن یه بار خواب ...

منم وقتی خوابی میبینم زودی تعبیر میشه خوب یا بدالبته اگه اعتقاد داشته باشی