2777
2789

شوهرم ی دختر دایی داره ک خیلی خوشگله و ی زمانی همه میگفتن ک شوهرم بره اونو بگیره ولی نمیگرفته چون عاشق من بوده

الان ازدواج کرده و دوسالم از من بزرگتره ، چون شوهرم باهاش ازدواج نکرده خیلی از من بدش میاد😐

خودش خوشگله ولی شوهرش بی نهااااایت زشته

هرسری میریم مهمونی شوهرش ی جوری منو نگا میکنه ک انگار لختم

اولین بار ک منو دختردایی همسرم تو ی مهمونی دعوت رودیم اومد تو ب همه دست داد و سلام داد الا من

منم خیلی حالم بد شد و کلا اخمام رفت تو هم ، شوهرمم عصبی شد و منو از وسط مهمونی برگردوند خونخ و کلی باهام دعوا کرد  ک چرا اخم کردی و ابن حرفا و حتی کارمون ب کتک رسید ینی مث سگ کتک خوردم😑

این که جوابتو نمیدم دلیل براین نیست ک کم اوردم... فقط تو و طرز فکرت رو لایق بحث با خودم نمیدونم😌باشه ..باشه...تو راست میگی😏😎                                   ای کاش به حرفم گوش میکردی تا گوش های عاااالم از ما کر میشد...کاش معما میدانستی و آرام تا معایمان حل میشد... ای کاش به قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت جز من بر هرکسی خاموش میشد🙃.... کااااش ...!!     ... ای کاش پنجره ای از تو به روی من باز میشد که همه درهای عالم را باز میکرد... و همه درّه ها را بسته..ای کاش...💔💫      خراب شد تصویرش...حتی اگر خدا فرستد باران اسیدی برای تطهیرش...برف و پاکی برای تشبیهش...محمدو عیسی برای تضمینش...یا که شیطان را برای تقصیرش، تمام شد....                خراب شد تصویرش🖤💔

چقد کتکا زیاد شده قدر زندگیمو بدونم 

بعد از ۴ سال باردار شدم😍 هر دکتری میرفتم میگفت سالمی از خدا بخواه خداهم بعد ۴ سال دعاهامو مستجاب کرد شکرت🤲اون صبحی که دیدم بی بی چکم مثبت شد کل سختی ها و گریه ها و انتظارهای اون ۴ سال رو فراموش کردم 😍❤ان شالله خدا قسمت همه اقدامی ها بکنه ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ب همین خاطر از دختر داییش متنفرم و هرسری شوهرش بهم نگاه میکنه کیف میکنم و ارزو میکنم ک ای کاش ی روزی سر من تو زندگی اونا دعوا شه و اونم کتک بخوره

حتی ی سری شوهرم سفر بود و همگی خونه خواهر شوهرم دعوت بودیم ، ولی من تنها رفتم

شوهر دختر دابی شوهرم داشت منو قورت میداد حتی وقتی ک تشنم شد واسم اب ریخت و سر سفره کلا حواسش بود ک من چیزی احتیاج نداشته باشم ، همین ک تنها میشدم میومدسمتم ک سرتاپامو نگا میکرد

خانواده شوهرم خیلی شادن و تو همه مهمونیاشون میرقصن ، من اون شب چون شوهرم نبود نمیخواستم برقصم ولی همه اصرار کردن و منم رفتم وسط 

دختر دایی شوهرمم فیلم بردار بود و شوهرشم ک دید این حواسش نیست کلا منو با شه*وت نگاه میکرد ، بخدا انقد اون شب از نگاهش عذاب کشیدم ک نگو 😢

شبایی مثل این کم نبودن و اون منو همیشه همونطور نگاه میکنه

هم عذاب وجدان دارم هم لذت میبرم چون میدونم بلخره دختر دایی شوهرمم مث من کتک میخوره و زندگیش پر از دعوا میشه😔😔

من کینه ای نیستم ولی واقعا دلم شکست😢😢

این که جوابتو نمیدم دلیل براین نیست ک کم اوردم... فقط تو و طرز فکرت رو لایق بحث با خودم نمیدونم😌باشه ..باشه...تو راست میگی😏😎                                   ای کاش به حرفم گوش میکردی تا گوش های عاااالم از ما کر میشد...کاش معما میدانستی و آرام تا معایمان حل میشد... ای کاش به قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت جز من بر هرکسی خاموش میشد🙃.... کااااش ...!!     ... ای کاش پنجره ای از تو به روی من باز میشد که همه درهای عالم را باز میکرد... و همه درّه ها را بسته..ای کاش...💔💫      خراب شد تصویرش...حتی اگر خدا فرستد باران اسیدی برای تطهیرش...برف و پاکی برای تشبیهش...محمدو عیسی برای تضمینش...یا که شیطان را برای تقصیرش، تمام شد....                خراب شد تصویرش🖤💔

بنظرم جدیش نگیر اون خانمو 

همسرتون شمارو دوس داره دیگه 

ولی اینکه کتکت زده کار زشتی کرده مگه حیوانن؟

کاشت ناخن سبکِ روسی😌❤زیبا و عَسَلی مَسَلی NAIL BY MARAl💅 حافظ سوره قل هوالله احد،   سوم راهنمايي که بودم. يه معلم داشتيم که مي گفت هر انساني صورتش شبيهِ یِ حیوونِ  حالا بنظرتون شما شبيهِ چه حيوني هستيد؟! هر کي براي خودش يه چيزي در مياورد. يه دوست داشتم اسمش سميّه بود. کپِ پنگوئن بود. هميشه هم مثلِ پنگوئن راه مي رفت. اما بلند شد با افتخار گفت: « من سگِ پا کوتاه هستم.» مام چيزي نگفتيم دلش بکشنه. چه اشکال داره؟ سگ نجيبِ خوبِ. بذار باشه.يادمِ اون موقع بيشتريا آهو بودن. يعني به هر کي که مي رسيد چند بار پلک مي زد مي گفت من شبيهِ آهو هستم. حالا شبيهِ هر چي بودن اِلا آهو… يکيشون که کُپِ بوزينه بود. يعني با بوزينه مثل گوجه اي مي موندن که از وسط له شده باشن ها اما باز رو يه پا واستاد گفت من آهو هستم.خلاصه به ما که رسيد ما راس و حسيني صاف واستاديم گفتيم به ما مي گن شتر. نمي دونم چرا کلِ کلاس ترکيد.چه کنم خو؟ اين داييمون از بچگي واس خاطرِ لبامون به ما مي گفت شتر. لب شتري، لب شتري از دهنش نمي افتاد اینکه خوبه بعضی وقتام میگفت مارال شبیه شتره معلممونم که تا اون موقع هم خودش و حفظ کرده بود پکيد از خنده 
شوهرت اشتباه کرد زدت  شمام نباید حساس میبودی واسه گذشته بوده  مهم اینه ک شما تو قلب و زن ...

اخه اولین مهمونی بود و در اصل پاگشام کرده بودن ک اون رفتار باهام شد😢

نباید همچین ادمی باعث بشه تو بهم بریزی که تازه بعدشم کتک بخوری  وقتی میدونی واضح داره بهت حسادت میکنه توهم محلش نده ولی خوشم نیومد از شوهرت بخاطر همچین چیزایی ادم نباید حتی بحث کنه چه برسه کتک

ما آبادانیا   

وایعنی چون به شمادست نداده سلام نکرده بهتون اخم کردین؟ مگه مهمه شوهراون بهتون دست بده یاسلام کنه؟😒شمابیشترروشون تمرکز دارین تااوناروشما

تلنگرکوچکی است باران وقتی فراموش میکنیم آسمان کجاست
شوهرت ازینک دست نداده عصبی شده یا تو ک اخم کردی😑😑

چون من اخم کردم و اولین مهمونی بود

البته این قضیه واس دوسال پیشه ولی هنوز تو عذابم

اخه اولین مهمونی بود و در اصل پاگشام کرده بودن ک اون رفتار باهام شد😢

عزیزم باور کن درک میکنم کار دختردایی فوق العاده بد بود 

به شماهم حق میدم 

ولی اون مال قبلنا بود گذشت ..