سلام دوستای گلم.اول میخوام اگه امکانش هست از چیزای متفی شکست و..صحبت نکنیم چون خیلی سعی کردم حالمو خوب کنم میترسم حالم بد شه.و دوم اینکه😍:ایا برای بار دوم وقتی که فک میکردین دیگه همه چی تمومه و عاشق نمیشین عشق دروغه و...عاشق شدین و حالتون عالی شده؟اگه اره ممنون میشم تعریف کنین چون به شنیدن این تجربیات نیاز دارم فقط اگه میشه جاهای ناراحایشو خیلی نگیم😅
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ممنون عزیزم،ب زودی تجربه میکنی چون از ته دلت میخوای
خیلی ممنونم عزیرم❤❤خیلی دلم میگیره وقتی میبینم چقد زود رفت بادختره و همه ی کارایی که براش کردمو یادش رفت و چقد راحت خوشه...همش میگم کاش یروز برگزده و اینبار اون التماس منو بکنه میدونم کینه و نفرین خوب نیس همین الانم تقاص داده و دیدمش دلم واقعا سوخته براش... اما اگه اینطورم نشه اون روزی که به اون چیزی که میخام برسم دیگه اینا برام مهم نمیشه
خیلی ممنونم عزیرم❤❤خیلی دلم میگیره وقتی میبینم چقد زود رفت بادختره و همه ی کارایی که براش کردمو یادش ...
کسی ک ی بار خیانت کرد بازم میکنه دلت برا خودت بسوزه ک اون خیانت کرد با وجود اینکه تورو در کنارش داشت برامنم دقیقا همین اتفاق افتاد ولی اگه بخوای برگردی کل زندگیتو باختی اولاش سخته ولی تحمل کن راستش ما دخترا همیشه چوب دل مهربونمونو میخوریم