2777
2789
قرص کم کاری میخورم باردارم

واسه بارداری خوبه 

تو بارداری باید همین باشه قرصتو ادامه بده

واسه آدمای عادی تا ۵ خوبه ولی خانمای باردار تا ۲/۵ -۳

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من مامانم کم کار بود قرص میخوره خیلی وقته نرفته چک کنه دیگع الان میگه کمرم عرق میکنه سرچ کردم علای ...

عزیزم من دکتر نیستم

ولی منم تیروییدم زیادی اومد پایین دکترم گفت جمعه ها فقط قرص نخور

ولی خب آزمایش دادم و نشون داد

مامانتون تو گلوش احساس بدی نداره؟.

لاغری زیاد و یهویی؟

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏
من خودم تیروئیدم کم کار  علایمش احساس خفگی با خوردن خانواده کلم  و تازگیا عصب های دستم ض ...

کلم واسه تیرویید سمه اصلا خوب نیست.

بجاش سبزی گشنیز عااالیه

عزیزم من دکتر نیستم ولی منم تیروییدم زیادی اومد پایین دکترم گفت جمعه ها فقط قرص نخور ولی خب آزمایش ...

وای دقیقن

5 کیلو کم کرده

و اینکه میگه انگار یچیزی تو گلومه

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅
واسه بارداری خوبه  تو بارداری باید همین باشه قرصتو ادامه بده واسه آدمای عادی تا ۵ خوبه ولی خا ...

اوکی مرسی گلم خیالم راحت شد 

عشق زندگیم همسرم 💑بهترین و شیرین ترین اتفاق زندگیم تویی همسر مهربانم
کسی ک لووتیروکسین میخوره کم کاره مگه نه؟  حالا ممکنه بعد یمدت ک خورد پر کار بشه؟

باید سالی یک بار چک بشه

من رفتم چند ماه پیش خیلی اومده بود پایین دکتر قرصمو کم کرد

باید سالی یک بار چک بشه من رفتم چند ماه پیش خیلی اومده بود پایین دکتر قرصمو کم کرد

الان تو این شرایط نمیشه رفت آزمایشگاه خب کرونا اینا اومده☹️

وای دقیقن 5 کیلو کم کرده و اینکه میگه انگار یچیزی تو گلومه

احتمال پرکاری زیاده 

ولی خوب تا آزمایش ندن نمیشه تشخیص دقیق داد

الان تو این شرایط نمیشه رفت آزمایشگاه خب کرونا اینا اومده☹️

آره متاسفانه سخته 

احتمال پرکاری زیاده  ولی خوب تا آزمایش ندن نمیشه تشخیص دقیق داد

خیلی نگران شدم

الان تو این شرایط چطور آزمایش بده آخه

خیلی نگران شدم الان تو این شرایط چطور آزمایش بده آخه

عزیزم با رعایت اصول بهداشتی رفتن ب ازمایشگاه وازمایش دادن چع ایرادی داره ما باردارا پ چکار میکنیم 

عشق زندگیم همسرم 💑بهترین و شیرین ترین اتفاق زندگیم تویی همسر مهربانم
خیلی نگران شدم الان تو این شرایط چطور آزمایش بده آخه

نگران نباش عزیزم

ای کاش شماره ی دکترش رو داشتین یا یه دکتر عمومی