2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من عروسیم ۲سال همش عقب میوفتاد ، تو عقدم مادرشوهرم خیلی خیلی دخالت میکرد،میخواستم دخالتش کم شه چون همش میگفت این مرد اون مرد و الکی مراسم ما رو بهم میزد جمع و جور گرفتیم پشیمونم خیلی ...

اونیکه خواستم نبود

بدون عروسی هرگز نرید سر زندگی اینو حتی مشاورام میگن..

جمع و جورم باشه همچی طبق سلیقتون باشه ک بعدا حسرت نخورید 

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید
وا مامانت چرا نفرین کنه؟ این تصمیمیه ک زوج باید بگیرن 

آبروم زیر سوال میره میگه:(...کاش مامانم یکم بفکر ساختن زندگی من بود...

برای حال خوبمان دعا کن...المستغاث بک یا بن الحسن
خب چرا نمیخواید عروسی بگیرید

بخاطر کرونا.همه چیمون اوکی بود یهو کنسل شد.عزیز من دو سال بیشتره که عقدم.مراسم عقدی گرفتم.مراسم عروسی بعد کرونا حالت یک جشن نزدیکارو دعوت میکنم لباس عروس میپوشم شام میدم شاید دونوع.الان میخوام برم خونه خودم.بعد کرونا جشن بگیرم

بخاطر کرونا.همه چیمون اوکی بود یهو کنسل شد.عزیز من دو سال بیشتره که عقدم.مراسم عقدی گرفتم.مراسم عروس ...

خب چه کاریه صبر کن دیگه بعد جشنت برو خونت که مامانتم ناراحت نشه.خوب نیس اول زندگیت با دلخوری مامانت باشه

خب چه کاریه صبر کن دیگه بعد جشنت برو خونت که مامانتم ناراحت نشه.خوب نیس اول زندگیت با دلخوری مامانت ...

اخه کرونا کی میره؟باورکن امروز بره دو روز دیگ عروسی میگیرم.مامانم میگ بدون عروسی بری هفته بعد شوهرت زن میگیره خخخخخخ

اخه کرونا کی میره؟باورکن امروز بره دو روز دیگ عروسی میگیرم.مامانم میگ بدون عروسی بری هفته بعد شوهرت ...

😁😁😁حالا مامانتم زیاده روی میکنه ولی تو هم انقد هول نباش یکی دوماه صبرکن میره دیگه بالاخره

من اول فکرکردم پول عروسی رو ندارین

😁😁😁حالا مامانتم زیاده روی میکنه ولی تو هم انقد هول نباش یکی دوماه صبرکن میره دیگه بالاخره من اول ...

مجردی یا  متاهل؟؟؟دوران عقد خیلی دوران بدیه.خیلی.

دوس دارم زودتر راحت شم.