اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد. اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
لطفا نظری میدم هی نیاین به اسم کاربریم گیر ندین..من مرید امام زمانم اما آدمم..پیغمبر ک نیستم ..اللهم عجل لولیک الفرج..واسه ظهور آقا یه صلوات بدین..اللهم صل علی محمد و ال
شوهرم منو از خونم بیرون کرده دیگه نمیخاد باهام زندگی بکنه مادرشم گفته زن سابقشو میارم اخه شوهرم مطلقه بود باهاش ازدواج کردم ی پسر ده سالم از زن سابقش داره
شوهرم منو از خونم بیرون کرده دیگه نمیخاد باهام زندگی بکنه مادرشم گفته زن سابقشو میارم اخه شوهرم مطلق ...
بچه نداری برو ولشکن نذارخوردت بکنه
اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد. اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
شوهرم منو از خونم بیرون کرده دیگه نمیخاد باهام زندگی بکنه مادرشم گفته زن سابقشو میارم اخه شوهرم مطلقه بود باهاش ازدواج کردم ی پسر ده سالم از زن سابقش داره