2821
2789

منم بلایکید،سالاد ماکارونی هام افتضاح میشه😄

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مرݝ ریش ریش قارچ سرخ شده دلمه نگینی ک همراه مرغ ریش شده ی نفتش دادم رو قاطی میکنم ماکارونیم اب پز میکنم اینا رو قاطیش میکنم حسابی اویشن و فلفل سیا میزنم و خیار شور رنده میکنم رو سرش نخود سبزم میریزم عالی میشه،در اخرم ک سس مایونز میزنم

شعور سطوح مختلفی دارد، بالاترین سطح آن نادیده گرفتن بیشعورهاست

خواهر شوهرم سیب زمینی ها رو به جای نگینی آبپز،نگینی سرخ کرده میکنه..

ولی من همون نگینی آبپز هر دوش هم خوشمزه س..

کالباس و مرغ و نخود فرنگی و ذرت و کمی قارچ‌و ماکارونی و هویج آبز شده و سیب زمینی ،بایکم تره و پیازچه و جعفری و کاهوخردشده و سس مایونز و  آبلیمو و فلفل سیاه  و قرمز و یکنم‌پودر سیر و یکم پودر پاپریکا یا فلفل دلمه ای و آویشن😉

لطفا دستور الویه خوشمزه هم بگید

اگه میخای الویه عالی بشه فقط سس مایونز مهرام بزن 

سینه مرغ پخته و ریش ریش.نخود فرنگی 

سیب زمینی آب پز. تخم مرغ آبپز و خیارشور خوش طعم

همین.....چیز اضافه نزن بدمزه میشه. فقط کمی فلفل سیاه ونمک 

من ماکارونی شکل دار، سیب زمینی نگینی درشت ابپز، نخود سبز، تخم مرغ ابپز یدونه، هویج ابپز ریز شده، کلم قرمز و سفید ابپز در حدی که یکم نرم شه و حتما توی اب کلم که قراره ابپز شه نمک و ابلیمو یا اب نارنج بریز، خیار شور، فلفل دلمه،، قارچ ابپزم داشتی و ذرت اگه داشتی، من اینطوری درست میکنم خوشمزس،، سس قرمز و سفیدم هر دوشو میزنم، یکم پودر سیر و اویشنم میزنم

ارزش انسان به اندازه ی حرفایی ست که برای نگفتن داره. حقیقت تک سایزه تن هر مغزی نمیره

عاقا من که اینطوری میدرستم خیییلیم خوب میشه اول بگم من یکم ماکارونیمو دم میکنما چون تو دستورا نوشته لازم نیس ولی هس چون خمیییر میشه.سیب زمینیتو خیلی زودتر از آب پز شدن کااامل و نرم شدن بردار.سینه مرغو اول ریز خورد کن بعد بدون پیاز یکم روغن بریز با فلفل سیاه و نمک بذا خودش آب بیفته و یه کوچولو بپزه نگران نباش بو نمیده بخاطر فلفل سیاه.بعدم سس خیلی مهمه مایونزو اول با آب لیمو یکم رقیق کن بعد بریز رو موادت.حتما باید یه ساعت بذاری بمونه سالادت تو یخچال بعد نوش جون کنید.دیگع اینکه هویج خوشرنگش میکنه ولی مزه خوبی نمیده.همچنین فلفل دلمه هم نریز.فقط سیب زمینی خیارشور نگینی ماکارونی فرمی و نخود فرنگی.ذرتم من ندوس.

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز