2777
2789
عنوان

هزار بازى

605 بازدید | 49 پست

دوستان و مادران عزيز

در اين تاپيك قراره تصوير سالنامه اى قرار داده بشه كه براى هرهفته از سال فعاليت و بازى خاصى براى كودكان ٣ تا ٦ سال داره، به همراه توضيح تأثيراته كه فعاليت مربوط روى كودكتون ميذاره

اگر علاقمنديد ميتونيد با ما همراه بشيد

زندگى شايد آن لبخندى ست كه دريغش كرديم...

اين تصوير مربوط به هفته اول فروردينه، يعنى همين هفته

احتمالا به علت عيد نوروز فعاليت  هفته اول ساده در نظر گرفته شده، هفته هاى آينده فعاليت ها هيجان انگيزتر ميشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام سورملینای عزیز بسیار عالی هست. ممنون که به اشتراک گذاشتی.😘🌸 من از فردا اجراش میکنم و میام م ...

انشاالله 

اميدوارم كه اين تاپيك مفيد باشه براى مادراى گل سايت

اولين گزارش رو من خودم بگم

امروز از دخترم خواستم كه از بين سه گزينه يكى براى صبحانه انتخاب كنه، گفت نميدونم😐( دختر من دو ماه ديگه ٣سال تمام ميشه)

كلا انتخاب براش سخته 

بعدا براش توضيح دادم كه تو اين كتاب نوشته كه ميتونى صبحانه و ظرف غذاتو خودت انتخاب كنى

خوشحال شد و قرار شد كه فردا دوباره امتحانش كنيم😊

اولين گزارش رو من خودم بگم امروز از دخترم خواستم كه از بين سه گزينه يكى براى صبحانه انتخاب كنه، گفت ...

سرمه جان فکر میکنی این بازی به درد پسر منم بخوره دو ماه دیگه ۶سالش میشه

امروز واسه صبحونه تا دید دارم سفره میارم گفت امروز نوبت پنیر خامه ایه آخه دیروز وقتی تخم مرغ آوردم گفت من خیلی وقته پنیر نخوردم بهش گفتم باشه 

یا مربیشون که توی کانال کاردستی و نقاشی میذاره خودش میپرسه میتونم گل رو یه رنگ دیگه بزنم

حالا ببینم هفته های بعدی چطوره

بحق الحسین (ع)                                                                  اللهم عجل لولیک الفرج                                                          🖤🖤🖤🖤
خیلی ممنون که این فعالیت رو راه اندازیکردی. منم همراهتونم. دیروز نخوندم.امروز انجام میدم.

خواهش ميكنم

اميدوارم كه مفيد باشه

سرمه جان فکر میکنی این بازی به درد پسر منم بخوره دو ماه دیگه ۶سالش میشه امروز واسه صبحونه تا دید دا ...

عزيزم منم تخصصى در اين موارد ندارم

فقط به پيشنهاد چندتا مربى كودك و كسانى كه تو اين كارند اين سالنامه رو تهيه كردم

اگه پسرتون قضيه انتخاب و نتيجه انتخابش براش حل شده ست كه هيچ، اگرنه خب مشكلى نيست كه انجام بديد

البته كه پسر شما بزرگه و احتمال قوى اين مرحله رو رد كرده 

ولى بنظر من هركسى ميتونه قابليت هاى بچه خودشو برسى كنه ببينه فعاليت مناسبش هست يا نه

سرمه جان فکر میکنی این بازی به درد پسر منم بخوره دو ماه دیگه ۶سالش میشه امروز واسه صبحونه تا دید دا ...

يكى دو هفته اول فعاليت ها همينجورى ساده ست

ولى بعدا هيجان انگيزتر ميشه😊

يه توضيح كوچولوى ديگه هم بدم 

طبق توضيحات خود كتاب وقتى اون گوشه دقت كنيد نوشته ٣ سال، 

حداقل سن اين فعاليت ٣ ساله، و بچه هاى بزرگتر هم ميتونن داشته باشنش😊

شما فردا براش سه تا گزينه بذار ، ببين ميتونه انتخاب كنه😊

ببخشيد زياد حرف زدم ديگه

شما فردا براش سه تا گزينه بذار ، ببين ميتونه انتخاب كنه😊 ببخشيد زياد حرف زدم ديگه

اکی عزیزم ممنون از توضیحاتتون 

باشه فردا  حلوا شکری ،تخم مرغ و کره،عسل  و پنیر رو پیشنهاد میدم هرچند مطمئنم بازم پنیر رو انتخاب میکنه 

اگه انتخاب کرد میگم غیر از پنیر،فکر کنم اونوقت کمی باید فکر کنه😊😊😊

بحق الحسین (ع)                                                                  اللهم عجل لولیک الفرج                                                          🖤🖤🖤🖤
اکی عزیزم ممنون از توضیحاتتون  باشه فردا  حلوا شکری ،تخم مرغ و کره،عسل  و پنیر رو پی ...

بذار هرچى دوست داره بخوره خب

مهم اينه كه سر تصميمش بمونه و مثلا وسطش نگه حالا حلواشكرى هم ميخوام

فك كنم هدف اين باشه كه بچه نتيجه انتخابش رو قبول كنه

ولى شما مادرشى و صد در صد بهتر ميشناسيش😊

امروز بالاخره موفق شدم چالش رو جدى جدى انجام بدم

املت، پنكيك، أرده، پنير

گزينه هاى انتخاب بودن

و دخترم خيلى راحت پنكيك انتخاب كرد چون دوست داره

حالا فردا پنكيك رو از گزينه ها حذف ميكنم