2777
2789
عنوان

خانوادم😔

125 بازدید | 6 پست

خانوادم همش پشت عروسمونن حتی ما خاهرا ک راه دور ازدواج کردیم رو بخاطر اون می رنجونن نمیدونم عروسمون چیکارمیکنه ولی هرچی هست ازوقتی پاشو گذاشت توخونمون زندگیمون بهم ریخت😞قبلا برادرم جونش ب جونمون بسته بود ولی چتدساله الکی الکی ازما متنفرشده حتی جواب سلاممونم نمیده زنش یه جادوگر ب تمام معناس خانوما ازتون میخام از ته دل ازخدا بخاین ک اگه کوچکترین کار بدی درحقمون کرده خداجوابشو بده😖یکاری کرده ما چشم دیدن اون عروسمون گ دختر عمم هست رو نداریم همه خانوادم طرفشن حتی پدرم ک جون ما ب جونش بسته س هم طرف اونه قسمای دروغ میخوره هیچوقت دعواش نکردیم بدی نکردیم ولی اون....خیرنبینه

چون همه دوسش دارن و موفقه تو زندگیش جادوگره؟؟؟؟؟

ن ن اصلا اینطور نیس اشتباه برداشت نکنین خاهرمو بدبخت کرد همه اموالو بده براخودش اون برادرکوچیکمو کاری کرد ک پدرمادرم نمیخانش انداختنش بیرون کاری کرده پدرم ب خاهرم گفته دیگه نیا خونمون بچهای خاهرمو داداشم انداخت بیرون چون اون دروغوتهمت میزنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا چه ربطی به اون عروستون داره؟ اون چیکار کرده؟

اون هیچ کاری نکرده این عروس بزرگه بدشو میگه توچشم مابدش میکنه پیش مادرم میشینه از بدیش میگه یکاری کرده ک بابام بچهای اون داداشمم حتی اسمشونم نمیدونه

اون هیچ کاری نکرده این عروس بزرگه بدشو میگه توچشم مابدش میکنه پیش مادرم میشینه از بدیش میگه یکاری کر ...

خب شما که میدونید دروغه حداقل رابطه تون با اون عروستون خوب باشه. اینم مطمئن باش نتیجه حرفها و کارهاش به خودش برمیگرده 

برای عبور از ترسهایت با آنها مواجه شو  
خب شما که میدونید دروغه حداقل رابطه تون با اون عروستون خوب باشه. اینم مطمئن باش نتیجه حرفها و کارهاش ...

نمیدونم چیکارکرده حانوادم نمیزارن جوابشو بدیم دعوامون میکنن