2777
2789

بچه ها تا حالا شده یه تاپیکی رو توی سایت دیده باشین که خیلی روتون اثر گذاشته باشه و فکرتون رو درگیر کرده باشه؟🤔

اگه بوده لطفا اینجا لینکشو بزارید تا ما هم بریم بخونیم چون جدیدا تاپیکای خوب کم شده😕..

یا تاپیکا و موضوعات جالبی که رو که توی نی نی سایت دیدین رو درموردش بگین...

مثلا من خودم تاپیکی که خیلی منو متأثر و ناراحت کرد و هنوز که هنوزه گهگاهی بهش فکر میکنم تاپیک زیرِ..

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3140892/تلخ-ترین-حس-زندگیم-رو-امشب-تجربه-کردم?page=1

ما اونجوری که دلمون میخواست زندگی نکردیم.. اونجوری زندگی کردیم که مجبور بودیم..😔

داستان تبسم دختر افغان رو دوستداشتم

دلی بزرگ میخواهد...زندگی کردن در این دنیا...دلی میخواهد...تاخیلی چیزها رو نبینی...خیلی چیزهارو نشنوی....واز خیلی چیزها بگذری...وباز هم از زندگی لذت ببری...!!!
داستان تبسم دختر افغان رو دوستداشتم

لینکش رو دارید؟ یا میتونید یکم درموردش بگید🤔

ما اونجوری که دلمون میخواست زندگی نکردیم.. اونجوری زندگی کردیم که مجبور بودیم..😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانمه که میمونش ظرف میشست...همه قربونش میرفتن😁😁😁

واقعا امسال سال موشه🐭همه رفتیم تو سوراخ قایم شدیم وهی میخریم وانبار میکنیم ومیخوریم😁😁😁اگه کسی رو هم ببینیم فرار میکنیم🙄😁😁🐁🐀🐀🐀
لینکش رو دارید؟ یا میتونید یکم درموردش بگید🤔

لینکشو ندارم ماله چندماه پیشه داستان زندگیش بود برام جالب بود  که با کارای شوهرش کنار اومد و الان شاده کنار بچه هاش خداروشکر😍❤

دلی بزرگ میخواهد...زندگی کردن در این دنیا...دلی میخواهد...تاخیلی چیزها رو نبینی...خیلی چیزهارو نشنوی....واز خیلی چیزها بگذری...وباز هم از زندگی لذت ببری...!!!

قدیما تاپیکارو دوس داشتم یکی درمورد.نژادپرستی و بدرفتاری با ا فغان ها زد کاربری بنام پارمیدا عالی بود...تاپیکای تربیت فرزند اینام خیلی قدیم.مفید بودن...تاپیک فان هم کاربری بنام.پیچک زده بود بادشکم خیلی خنده دار بود.مثل الانا بی ادبی نبود فقط خنده دار بود

استاتر اینی که شما گفتید منم خونده بودم خیلی ناراحت شده بودم

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    

هععی اسی جون دلم گرفت رفتم تو اون تاپیک😢

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد
استاتر اینی که شما گفتید منم خونده بودم خیلی ناراحت شده بودم

بخدا خیلی اوقات بهش فک میکنم و به نظرم یکی از بهترین و غمگین ترین تاپیکای نی نی سایته...واقعا خیلی دوست دارم بدونم پسره چی شده الان😔😔😔

بخدا خیلی اوقات بهش فک میکنم و به نظرم یکی از بهترین و غمگین ترین تاپیکای نی نی سایته...واقعا خیلی د ...

اره کاش بیاد تعریف کنه

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    

@آبشاران  

بخدا خیلی اوقات بهش فک میکنم و به نظرم یکی از بهترین و غمگین ترین تاپیکای نی نی سایته...واقعا خیلی د ...

صداش کردم شاید بیاد

ی تاپیک بود باسندومدرک نشون میداد ک دوتااز کاربرای نینیسایت فوت شدن ولی نوشته هاشون ثبت شده بود تونینیسایت ،خیلی عجیب بود وغم انگیز ،

مردادیا عشقن  میگی نه نگاکن🙂....کاربری دست دو نفره منو خاله م