﷽
این پست فقط لاکچری پسندان بخونن
(۹۹/۹/۹)
آقااا همینطور که مستحضرید امسال سال جهش تولید نام گذاری شد
و ما باید در همه تولیدات جهش چشمگیری داشته باشیم ان شاء الله🙏
اولین نگاه و زاویه ی دید من به این نام سال ، منو میبره سمت فرزندآوری و جهش تولید در این امر خطیر
(چکار کنم دست خودم نیست ، نمیدونم چرا دوست دارم هر موضوعی رو به فرزند آوری ربط بدم ، فکر کنم دچار یه بیماری مزمن شدم 😊)
دیشب داشتم دارو امام کاظم (ع) رو به بچه ها میدادم ، یهو پسر کوچولوم 👶 که هنوز دو سال هم نداره و تا حالا از این دارو نخورده بود ، اشاره کرد که به منم بده
هر چقدر براش توضیح دادم که تلخه و...
و اگه بخوری شاید خوشت نیاد و... و بهتره که امتحان نکنی
اما متقاعد نشد و باز هم اصرار کرد ، منم که از این پیشنهادش بدم نیومده بود ، معطل نکردم و سریع بهش گفتم باشه بخواب که بهت بدم
وقتی که خورد ، دوباره درخواست کرد 🙄
(این دارو خیلی تلخه ، وقتی خودم میخورم چهار ستون بدنم میلرزه ، مخصوصا اینکه نباید روش آب بخوریم🤢)
و من باز هم پذیرفتم ، اینبار که خورد ، با هیجان و تشویق خواهر و برادرش روبه رو شد ، خلاصه اینقدر جو گرفته بودش که برای رو کم کنی اونها 8 بار از این دارو خورد 😳
(البته این دارو خوردنش ضرر نداره چون ترکیبی از هلیله سیاه و شکر سرخ و مصطکی هست )
باز بگین تربیت بچه هایی که زیادن سخته ، اتفاقا چون حس رقابت سالم و مثبت بینشون ایجاد میشه ، خیلی کار والدین رو ساده میکنه و در واقع تربیت فرزندان تربیت تک تک اونها نیست ، بلکه تربیت محیط خونوادست
خلاصه کلام :
« بچه زیادش خوبه » 😬😜
آقاااا این کرونا خیلی مزایای زیادی داشت ، یکیش این که تغذیه مردم خیلی سالم شد ، حذف فست فود و سردیجات و بجاش اضافه کردن گرمیجات و دارچین زنجبیل و خرما و گردو و عسل و... به برنامه غذایی👌👏
از طرفی هم قرنطینه خونگی و...
اینها همه دست به دست هم دادند که اتفاق های خوبی بیفته
چجوری توضیح بدم
بزار اینجوری بگم فکر کنم کرونا باعث شد بحران بزرگ پیری جمعیت در سال های آینده برطرف بشه ، یعنی معادله سیاست حاصل از گرایش تک فرزندی رو کاملا به هم زد
کرونا متشکریم 🙏😁
دقت بفرمایید که تاریخ لاکچری ۹۹/۹/۹ از دست ندین ، آقاااا اگه این تاریخ از دست بدین برای رسیدن به تاریخ تا این حد لاکچری بعدی یعنی ۱۱/۱/۱ باید حدودا ۱۳ سال انتظار بکشین 🤨
فلذا هموطن ، این فرصت رو از دست نده ، خدارو شکر که این ایام قمر در عقرب هم نیست
از ما گفتن بود😌
سال نوتون هم مبارک 🌺
ان شاالله لبتون همیشه خندون
(همینجا از تمام دوستانی که پارسال رو سال خوبی برای مردم شریف ایران آرزو کردن ،
تقاضا میکنم امسال دیگه آرزو نکنن ، اه مرسی 😩😱🤣🥶😅🥵)
همانطور که میدونین امسال سال موشه 🐭 به حول قوه الهی اگه زاد و ولد ها هم مثل موش باشه ، دیگه چی میشه 😇
پ.ن.۱: (موشها 🐭 هر سال ۵ تا ۱۰ بار زایمان کرده و در هر نوبت به طور میانگین ۶ تا ۸ بچه به دنیا میاورند)
پ.ن.۲ :با خوردن این حجم بالای گرمیجات ،
هر کی سال ۹۹ دختر بیاره جایزه داره 😃
فکر کنم همه از یک کنار پسر میارن ☺️
راستی راستی میخوایم یک کار زیر ساختی انجام بدیم
عزیزانی که قصد فرزند آوری در ماه های آینده رو دارن میتونن به گروه
@madaraneayandeh
بپیوندد
این گروه از قبل از انعقاد نطفه تا پایان شیردهی همراه مادران عزیز خواهد بود
با چند تا هدف : از توصیه های عبادی و خوراکی در ایام بارداری بگیر تا رعایت تدابیر برای جنسیت دلخواه و حتی تعداد شون (یک قلو ، دو قلو ، چند قلو )
و همچنین شکل و شمایل فرزند دلبتدتان (اعلم از بور ، سیاه ، سفید ، خاکستری خلاصه درخواستی پذیرفته میشود😅)
و تا وضع حمل و زایمان و پس از زایمان و شیردهی همراه عزیزان خواهیم بود
👌آرزویم برای هموطنان در سال 99 این ست :
.
.
.
.
.
موش باشید
✍ #سیما_سپهری
https://t.me/sima_sepehri_khaanouom