2777
2789
عنوان

آغاز زندگی با موهایی زرد

285 بازدید | 27 پست

سلام .اول اینکه ممکنه یه چیز سلیقه ای باشه. اصلن قصد توهین به کسیرو ندارم یا اینکه کسی دلخور شه .

ولی واقعن برام سواله چرا یه درصدی از دخترا(خانوما) تا ازدواج میکنن موهاشونو زرد میکنن؟

بلوندم نمیکننا . زرد میکنن موهاشونو . یه جوریه!

حالا شایدم  اصلن بهشون نیاد ولی انگار اگه این کارو انجام ندن امتیاز این مرحله رو از دست میدن!

پسر هستم ..پسر هستم .. پسر هستم .. کاربر پسر هستش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون به قول خودشون میخوان تغییر کنن😁من از عقدم ۴سال ونیم میگذره تازه پارسال روی موهای خودم لایت دراوردم😁

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

البته الان کم شده خیلی این اتفاق بین دهه شصتیا خیلی مد بود

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

دیگه الان واقعا کم شده .قبلنا بمحض عقد یا عروسی زرد میشدن

ابرورو که نگم😩

من بعده 8 سال همچنان دخترونه میگیرم هر جا میرم بدون شک فک میکنن مجردم😂

😕😕شب خوابیدم صب پاشدم دیدم ترکیدم .همینقدر ناجوانمردانه😐😐                                                   از وقتی رفتی هر یک دقیقش60 ثانیهمیگذره😭😭😭                                                     تلخ ترین جمله بازی های کودکی :  تو نخودی باش،لامصب قدرت تخریبش از بمب هیوریشیما بیشتربود😐😐😐