2777
2789
عنوان

چاقی بیش از حد

4032 بازدید | 55 پست

بچه هاتاحالا به خاطر چاقی تحقیر شدین؟

من انقدرررررر مسخره و تحقیر شدم ک حالم از خودم بهم میخوره...من قبلا وزنم رسیده بود به نزدیک130اون زمان به قدری حالم بد بود ک حد نداشت قبول دارم ک خودم مقصرم ولی خب چ کنم اخه همسرم خیلی خوش هیکل و خوش چهرس واقعا سرش اذیت میشم😔😔

الانم ک لاغرشدم بازم چاقم ولی خیلی وزن کم کردم دیگه کمتر نمیشع انگار

.../من ی زن چاق و سفید و خوشگلم که شوهرم عاشقمه/...26سالمه و  امیرم 31 سالشه که شده همه جونم...!

من یک سال و نیم میشه عمل اسلیو کردم 30 کیلو کم کردم تو خوابمم نمیدیدم به این وزن برسم همه جور رژیم و ورزش و امتحان کرده بودم تا با دکتر مهدی هاشم آقایی آشنا شدم ایشون تو زندگیم معجره کرد الان هم کاملا سلامتم ، هیچ گونه عوارضی نداشتم باشگاه میرم به خودم میرسم روحیم کاملا تغییر کرده واقعا ارززشو داره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یک سال و نیم میشه عمل اسلیو کردم 30 کیلو کم کردم تو خوابمم نمیدیدم به این وزن برسم...

وای خوش به حالتون من هم از عوارضش میترسم هم هزینش
تهران هستن دکترتون ، پیج اینستا دارن

.../من ی زن چاق و سفید و خوشگلم که شوهرم عاشقمه/...26سالمه و  امیرم 31 سالشه که شده همه جونم...!

وزن فعلیت نسبت ب 130 عالیه نا امید نباش

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

چند کیلویی الان

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
۹۶کیلو

تردمیل خیلی زود لاغر میکنه 

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

من دلم میخاد رژیم بهاره غفاریو بخرم همون ک بهاره رهنما و مهران غفوریان باهاش لاغر کردن.قیمتاش بالاس.نمیدونم راست باشه یا ن.کسی اینجا استفاده کرده؟؟؟

خدایا ینی یه خونه روی این کره خاکی سهم من نیست؟😭