2777
2789
عنوان

سونو انومالی هفته ۱۸

| مشاهده متن کامل بحث + 4375 بازدید | 25 پست

قبل رفتن یه چیز شیرین بخور

یا با خودت آبمیوه شیرین ببر و بخور تا بچه تکون بخوره

تقریبا هرروز از دخترم عکسای زیبا میگیرم با وسایل ساده دوست داشتین به پیجش سر بزنین.                            ala_21_5_99@

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله بسلامت میاد بغلت💖😍

سلام خانم . 

شما از طول سرویکس چیزی میدونی؟ 

برامن هفته ۲۰ طولش ۳۱ هست 

دکترم نه استراحت داد نه چیزی 

ولی خودم خیلی میترسم و همش درازکشیدم بنظرت خطرناکه؟ بنظرت تااخر ماه بارداری میرسونم؟

اندوه بزرگی ست زمانیکه نباشی
سلام خانم .  شما از طول سرویکس چیزی میدونی؟  برامن هفته ۲۰ طولش ۳۱ هست  دکترم نه ا ...

اره عزیزم چرانتونی منم طول سرویکسم ۳۱بود تا آخر بارداری استراحت بودم استراحت کن انشالله که بسلامت میاد پیشت 

من فقط آشپزی میکردم پیاده روی اینا اصلا نداشته باش نزدیکی نکن پله بالا پایین نرو کار سنگینم انجام نده چیزی نمیشه خیالت راحت

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
اره عزیزم چرانتونی منم طول سرویکسم ۳۱بود تا آخر بارداری استراحت بودم استراحت کن انشالله که بسلامت می ...

ممنونم از جوابی ک دادید . 

اینا رو هیچکدومشو ندارم 

فقط یکسره درازکشیدم ... 

چندروزه حرکته جنین رو زیردل و تو واژنم حس میکنم طبیعیه یعنی؟ حرکتم نیست مث کوبیدن میمونه حرکتش

اره عزیزم چرانتونی منم طول سرویکسم ۳۱بود تا آخر بارداری استراحت بودم استراحت کن انشالله که بسلامت می ...

دیگ تو طول بارداری اندازه نگزفتید سرویکستونو ببینید بالاتر رفته یا نه 

ممنونم از جوابی ک دادید .  اینا رو هیچکدومشو ندارم  فقط یکسره درازکشیدم ...  چندرو ...

طبیعیه عزیزم نگران نباش تا وقتی خونریزی و آبریزش نداری و حرکات جنین خوبه نگران چیزی نباش نه دیگه چک نکردم دکتر گفت فقط استراحت کنم

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
طبیعیه عزیزم نگران نباش تا وقتی خونریزی و آبریزش نداری و حرکات جنین خوبه نگران چیزی نباش نه دیگه چک ...

مممنونم از لطفت ... 

برامن دعاکن بخیر تموم بشه این مدت 

ممنونمممم