2777
2789

سلام . اینجا میخوایم با یه تست شخصیت شناسی آشنا بشیم . درس خودشو پس داده و خیلی خوبه .

روال کار هم به این صورته که شما به تعداد مشخصی سوال که2 گزینه داره جواب میدین و ابعاد مختلف شخصیتتون رو مورد بررسی قرار میده.

بعد از تموم شدن این مرحله به شما ترکیبی از 4 تا حرف لاتین میده که هرکدوم به انگلیسی مختصر شده یه کلمه ای هستش .ازین به بعد بهشون میگیم تیپ یا تایپ!

حالا شما میتونین همون تیپ خودتونو گوگل کنین و راجع به خودتون بیشتر بدونین..

لینک  شرکت توی تست :http://aminaramesh.ir/test/تست-خودشناسی-mbti-آنلاین-رایگان/#test

لینک خودشناس :

http://www.khodshenas.ir/MBTI

پسر هستم ..پسر هستم .. پسر هستم .. کاربر پسر هستش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شهودی برونگرا 

بیوتی تراپیست هستم در کرج 🥰. قیمتام خیلی مناسبه و موادم بهترین برند و باکیفیت. میکروبلینگ ابرو ، میکروپیگمینتیشن بن مژه و خط چشم ، شیدینگ لب رژ لب دائم انجام میدم .از تاتوی قدیمی و بدرنگ و پخش شده ات خسته شدی ؟! برات ریموو میکنم . انواع بافت مو ، انواع کوتاهی موی سر ، رنگ و لایت مو ، کاشت مژه ، کاشت ناخن ، کراتین و احیا ، پاکسازی پوست و فیشیال انجام میدم . پیج اینستای کاریم : @micro_remove
چه نفعی داره برای شما

بزرگوار مگه گفتم نفعی برای من داره؟ مگه همه چی باید نفع باشه؟

اینو گذاشتم همو بیشتر بشناسیم . اینکه فلانی تیپ شخصیتیش یه چیزه و اگه یه حرفی میزنه منظور خاصی نداره . بتونیم بیشتر همو درک کنیم و تو سرو کله هم نزنین و هزار تا چیز دیگه ..

از مادربزرگ مادریتونم تست گرفتین😁

بله .

جالبه بدونین رابطه تیپ های مختلف باهمم متفاوته . گوگل کنین میاره .

مثلا یکی تفاوت خیلی زیاده  (دیدین دو تا ادم هیچ جوره حرف همو نمیفهمن؟) اینا اینجورین.

یکی دیگه همو خوب میفهمن و درک میکنن .

یسری دیگه هم اول یه سری تفاوتا دارن ولی به مرور مکمل هم میشن .

مثلا من و مادربزرگ مادریم کوچکترین مشکلی با هم نداریم . خیلی هم دوس داشتنیه.

جالبه تو یکی از همین سایتا بخونین  رابطه infp  و entj  رو  مورد دومیه زده ..

واسه دوستانی هم که کنکور ندادن خیلی مفیده . حتمن همین الان شرکت کنین . شاید کلا داشتین اشتباه میزدین و نمیدونستین..

واسه شغل .واسه رابطه آدما با هم و..