2777
2789
عنوان

چقدر خودتو میشناسی؟ بیا اینجا خودتو بشناس

| مشاهده متن کامل بحث + 1395 بازدید | 51 پست
شمام مثل کاربر asalemaman هستین    . تیپ فرمانده

توضیحاتش کاملا حقیقت بود. جالبه که خودمم همشو میدونم.

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ESTP متقاعد کننده .. البته اینا عنوانشه ها .. توضیحات بیشتر تیپ خودتونو تو همین سایته که گفتم بخو ...

دقیقا

تهِ تهش ۴ سال دیگه به همه آرزوهام میرسم•!!♥️🏡💍💎👒👨‍👩‍👧‍👦👵

Esfp

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂

احمق جان کجا رفتی🤔

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂
برا من کاملا شبیه رفتارم بود

بله منم نگفتم اصلا کسی وجود نداره که این تایپ باشه

گفتم افراد محدودی هستند...ولی خب بازم این احتمال برای همه وجود داره که رفتاری رو که فکر میکنن دارن رفتاریه که دوست دارن داشته باشن و برای همین فکر میکنن چیزی که گفته شده شبیهشون هست

مثلا من فکر میکردم ادم حسی یا به نوعی واقع گرا هستم ولی متوجه شدم خیال پرداز یا شهودیم یا یکی از اشناهامون فکر میکرد منطقیه ولی احساسی بود 

باید پیش روانشناس رفت تا دقیق در بیاد😊

من قبلا دادم Entp هستم ازمون ام بی تی ای خست که بیشتر برای رشته تحصیلی و شغل استفاده میشه و تستش ا ...

خب اشتباهتون همینه .

گاهی وقتا ما دوست داریم یه طوری باشیم . 

گاهی اوقات یه چیزی هستیم ولی میخوایم یه چیز دیگه باشیم 

یا ترجیح بدیم اونجوری باشیم ..

اینا با هم فرق دارن .تو جواب دادن باید فرقشو تشخیص بدیم که دقیق دربیاد

پسر هستم ..پسر هستم .. پسر هستم .. کاربر پسر هستش
ارادت

من وگذاشتی تو خماری🤣

احمق جان کجا رفتی🤔

میخاستم جوابتو ندم ولی انگاری تشنه توجه هستی .

بدبخت شوهرت چه عذابی میکشه .

تقصیر شما نیست . از کودکیتون و تربیتتونه .

شما از همونایی که پامیشن میرن مسافرت تو این اوضاع . همونقدر ****

پسر هستم ..پسر هستم .. پسر هستم .. کاربر پسر هستش
میخاستم جوابتو ندم ولی انگاری تشنه توجه هستی . بدبخت شوهرت چه عذابی میکشه . تقصیر شما نیست . از کو ...

من جایی نرفتم دوما خوب اسم پروفایلته به من چه

اصلا نخواستم به درک☹