2777
2789

اگه انشالله بچه تون به سن مهد کودک رسید یا الان بچه تو این سن دارید ،  اگه مدیریت اون مهد کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی داشته باشه یا حتی دانشجوی دکترای روانشناسی باشه ، توی تصمیمتون برا سپردن بچه تون به اون‌مهد تاثیر داره یا نه موضوع مهمی نیست براتون . با توجه به تازه تاسیس بودن مهد 

از ماست که بر ماست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اصلا برام مهم نی....کم نییتن کسایی که دکترای روانشناسی دارن ولی هیچی حالیشون نی.اطرافیان خودم دو نفر با همین مشخصات دارم.میرم از نزدیک ببینم برخوردش با بچهها چطوره ..سر زده میرم ببینم چخبره ...اصلا  سر این عنوان که بهتریم تحصیلات دانشگاهی رو داره مطمین نمیشم.مددک فقط یه برگه است....مگه خودمون هر چی درس دانشگاهی خوندیم همه رو از حفظیم و عمل میکنیم

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)

بنظرم تجربه مهمتره

من سال آینده میخوام دخترامو بفرستم مهد ولی جایی میفرستم که سابقه کار خیلی بالایی داشته باشن و مورد شناس و تایید خیلی ها باشن

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖
محیط ‌و آموزش و رفتاری که قرار با بچه ام‌بچه مهمه مدرک به چه درد من‌میخوره  من مدرک نمیخوام عم ...

با توجه به حرفاتون یعنی مهد کودک تازه تاسیس ثبت نام نمیکنید ؟ 

چون تازه تاسیس هست و سابقه ای برای سنجش وجود نداره 

از ماست که بر ماست