2777
2789

باسلام خدمت همه ی دوستان من ۲۴ سالمه و اولین بارداریم هست.حدودا هفته ی ۱۰ بارداری هستم برای چکاپ که رفتم آزمایش دادم فهمیدم که mch خونم 25.4 هست که مقدار تبیعیش ۲۷ تا۳۲ است..و rdw-cv  هم ۱۵ هست که مقدار تبیعیش ۱۰.۵ تا ۱۴.۸ هست..باتجربه ها کمکم کنید استرس شدیدی گرفتم یعنی تالاسمی دارم؟بارداریمم ناخواسته بوده و قبلش هیچ قرص آهنی نخورده بودم.یعنی رو سلول های عصبی بچه م تأثیر میزاره؟؟ما تو خانواده و فامیل خودم و همسرم تالاسمی نداریم خیلی داغونم دکترمم بخاطر کرونا و ایام عید نیست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من الان پیش یه پزشکم. میگه اهمیت نداره. ممکنه بخاطر کمبود آهن باشه. قرص آهن بخور

در تک تک لحظه های زندگیم همراهیتو حس کردم خدای من. بدون تو نمیتونم نفس بکشم. مطمئنم بازم همراهمی. به رحمتت مطمئنم.ته ته دلم به تو قرصه. خدایا فندقم در ازای نزدیکی به خودت بهم هدیه دادی. شکرت ای پروردگار مهربونم. عاشقتم بی اندازه  
منم خيلي كم خون بودم خيلي ، ولي مكمل آهن هي ميخوري تو بارداري نگران نباش

دوست عزیز الان بچه ی گلتون خداروشکر سالمه؟؟تو بارداری و زایمان مشکلی نداشتی؟چه قرصی میخوردین شما؟

عزیزم من الان پیش یه پزشکم. میگه اهمیت نداره. ممکنه بخاطر کمبود آهن باشه. قرص آهن بخور

وای خدا خیرت بده هرچی از هدا میخوای بهت بده..اخه من تنگی نفس هم دارم..و مامای خودم گفت شاید تالاسمی داشته باشی

وای خدا خیرت بده هرچی از هدا میخوای بهت بده..اخه من تنگی نفس هم دارم..و مامای خودم گفت شاید تالاسمی ...

نه بابا نگران نباش. منم ده هفته و پنج روزم. آزمایش دادم یادم رفت برم جوابشو بگیرم آزمایشگاه بسته شد. قرص آهن میخورم. فکرای بدم نکن. کمبود آهن طبیعیه تو خانما

در تک تک لحظه های زندگیم همراهیتو حس کردم خدای من. بدون تو نمیتونم نفس بکشم. مطمئنم بازم همراهمی. به رحمتت مطمئنم.ته ته دلم به تو قرصه. خدایا فندقم در ازای نزدیکی به خودت بهم هدیه دادی. شکرت ای پروردگار مهربونم. عاشقتم بی اندازه  
دوست عزیز الان بچه ی گلتون خداروشکر سالمه؟؟تو بارداری و زایمان مشکلی نداشتی؟چه قرصی میخوردین شما؟

قرص آهن ، بيشتر خانمها كم خونن ، آره خدا رو شكر ، نه هيچ مشكلي كه به كم خوني ربط داشته باشه نداشتم ، استرست طبيعيه همه باردارا كلا استرسن ، اصلا مشكلي نيست خيالت راحت

مِي بخور، منبر بسوزان ، مردم آزاري مكن 🌹
من کم خونی شدید داشتم وبچم هم کم وزن به دنیا اومد.ولی هوشش فوق العاده است الان هم سال دوازدهه وتیزهو ...

خداروشکر بچتون سالمه خدا براتون حفظش کنه.باتوجه به آزمایش خون من میگید کم خونیه منم شدیده؟؟ بقیه ی فاکتورها درآزمایش خونم مقدارش طبیعی بود حتی mchc وrbc هم طبیعی بود مقدارش.

وای خدا خیرت بده هرچی از هدا میخوای بهت بده..اخه من تنگی نفس هم دارم..و مامای خودم گفت شاید تالاسمی ...

راستی من هم غز همون اوایل نفس کم میاوردم. بخاطر پمپاژ قلب که بیشتر میشه. اینم طبیعیه. من تپش قلبم میگیرم ضربانان خیلی به هم ریخته میشه. عرق بیدمشک میخورم بهتر میشم

قرص آهن برای اشخاص باردار باید باتجویز پزشک باشه نظرتون چیه دوستان؟

آره. من دکترم گفت فعلا نخور. اما من همیشه قبلنا میخوردم. الان دو ماهه نخوردم سرم گیج رفت و جلوی چشمام سیاه میشد. دوباره میخورم بهتر شدم خدا رو شکر.