2777
2789

یه نظر کاملا شخصیه. مثلا بین دوستای من  چندتامون موی رنگ نشده دوست داریم، رنگ موهای خودمون. ولی چندتای دیگمون رنگی تازه بعضیا رنگ ساده دوست دارن بعضیها لایت دار و.... به هر حال موی رنگ شده مخصوصا روشن بدون رسیدگی نمیشه اصلا. بعدم روشن که کنی به بافت مو آسیب بیشتری می رسه بدون آرایشم جالب نیست . به هر حال بسته به رنگ پوستت ببین چی بهت میاد اگه همه بگن تیره یا روشن یا هر رنگی به صورت شما نیاد نمیشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بلوند خیلی دوس دارم

اره ولی ابروهام مشکیه مشکی باید برنگ کنم کنم اگه رنگ کردم بخاطر همین پشیمون میشم 😐

به معنای واقعی کلمه وقتی میام سایت خارج از این حالات نیست واکنشم       
من ترکیبش با شرابی رو گذاشتم خیلی قشنگ شد

دکلره میخواد؟ اخه میگن بعد چندیار شستن رنگش میره

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
دکلره میخواد؟ اخه میگن بعد چندیار شستن رنگش میره

نه من رو موهای خودم گذاشتم همه ی رنگا بعد چند بار رنگ گذاشتن کدر میشن و رنگشون عوض میشه. من الان چند ساله رنگ نمیذارم تا موهام سفید نشده از رنگ موهای خودم لذت ببرم. یه بار چند سال پیش نشستم به جنس و رنگ موهام فکر کردم دیدم هم راحت شونه میشد و هم حالت میگرفت هم رنگش خیلی دوست داشتم  یهو دلم براش تنگ شد دیگه رنگ نذاشتم گفتم اگه سفید بشه دیگه حسرتش به دلم میمونه