2777
2789
عنوان

حسادت ب خواهرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 31 پست
نهههه اصلا وقتی شیش ساله یا همن این اخلاقش بعدا ک برن خونشون بدتر هم میشه

چرا باید بدتر شه؟!

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

آهان کاش همچین آدمی باشه خیلی دلم میگیره از کاراش مخصوصا اینکه تنها تکیه گاه زندگیمه و خیلی تنهام ...

اصلا اینکارو نکن

اگه بفهمه ناراحتی و نسبت به خواهرش حساسی، بعدا هرچی بشه میگه تو نسبت به خواهر من جبهه گرفتی تو بدبینی اون تو رو دویت داره ولی چون تو کینه ای هستی اونو بد میبینی

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا باید بدتر شه؟!

چون تمام مردا بعد عروسی یه اخلاقای رو میکنن ک قبلش اصلاااا نداشتن... دیگه کسی ک قبل ازدواج از اخلاقش اذیت میشی معلومه بعدا خیییلی بدتر میشه نامزدی و عقد و همه اینا برای اینه کسی رو بشناسه وقتی میفهمی اشتباه کردی شب عروسیم فهمیدی باید برگردی خونه بابات

حتی اگه شب عروسی فهمیدی اشتباه کردی یه آژانس بگیر برگرد خونه بابات...این خیلی بهتر از اینکه خودت رو. ...

بخاطر مشکلات مالی هنوز نتونسته بیاد خواستگاری

نمیدونی وقتی دوستا و اطرافینمو میبینم ک زود تر از ما بهم رسیدن و اینقدر باهم خوبن چقدر غصه میخورم و اشک میریزم

بخاطر مشکلات مالی هنوز نتونسته بیاد خواستگاری نمیدونی وقتی دوستا و اطرافینمو میبینم ک زود تر از ما ...

اووووووو هنوز خاستگاری هم نیومده😐ول معطلی عزیزم.... اخلاقش هم ک به درد نمیخوره اینقدر پاش نمون اصلااا به درد نمیخوره... شوهر منم مشکلات مالی خیلی داشت ولی اومد جلو... شیش سال اگه کارگری سر چهار راه هم میرفت تاالان میومد... عزیزم داری زندگیت رو پای یه آدم اشتباه حروم میکنی موقعیت های الانت از دست میدی ک بعدا حسرتشو میخوری... به خودت بیا

چون تمام مردا بعد عروسی یه اخلاقای رو میکنن ک قبلش اصلاااا نداشتن... دیگه کسی ک قبل ازدواج از اخلاقش ...

دوست عزیز من سه ساله خونه خودم هستم و خیلی خوب حرفای استارتر رو درک کردم، شوهر من هیچ اخلاق عجیبی نداشت که بعد از ازدواج رو کنه. پس امارتون غلطه!

طبق تجربه شخصیم راهنماییش کردم. اگر فکر میکنه به دردش نمیخوره، توجه نکنه. 

نهههه اصلا وقتی شیش ساله یا همن این اخلاقش بعدا ک برن خونشون بدتر هم میشه

میدونی ما خیلی دیر ب دیر همو میبینیم مثلا سالی دو بار اونم فقط چند ساعت ، چون همشهری نیستیم و خانوادمم در جریان نیستن و فقط خانواده اون در جریانن ، منتظریم وقتی شاریط مالیش رو ب راه شد اونموقع یجوری خانوادمو در جریان بزاریم

دوست عزیز من سه ساله خونه خودم هستم و خیلی خوب حرفای استارتر رو درک کردم، شوهر من هیچ اخلاق عجیبی ند ...

منم خونه خودمم ولی ایشون هنوز خواستگاریش نیومده بعد شیش سال من از روی حرف خودشون اینو گفتم... 

میدونی ما خیلی دیر ب دیر همو میبینیم مثلا سالی دو بار اونم فقط چند ساعت ، چون همشهری نیستیم و خانواد ...

خب عزیزم تا حالا به این فکر کردی اگه نیومد چی...؟ تو داری موقعیت هات رو از دست میدی بعدشم الان توی دوستی میاد خواهرش رو برات مثل میزنه دوروز دیگه ام میاد میگه یکی عین خواهرم میخوام

اووووووو هنوز خاستگاری هم نیومده😐ول معطلی عزیزم.... اخلاقش هم ک به درد نمیخوره اینقدر پاش نمون اصلا ...

خب اگه بیادم جلو من نمیتونم با این وضع مالیش کنار بیامو خیلی برام سخته حتی خانوادمم راضی نمیشن

از این چند سال دو سالشو ک سربازی بود بقیشم چندجا رفت کار کنه ولی هرچی درمیورد اصلا ب حد پسنداز کردن نمیشد مخصوصا اینکه جور پدرو مادرش رو هم تنهایی داره میکشه

من خواهرم موقعیتش عالیه اینهمه خواستگار داشت هیچکدومشون خوب نبودن اونوقت من ک تاحالا نداشتم و ب پای خواهرم نمیرسم چجوری ممکنه یدونه عالیش از آسمون برام بیوفته پایین

خب اگه بیادم جلو من نمیتونم با این وضع مالیش کنار بیامو خیلی برام سخته حتی خانوادمم راضی نمیشن از ا ...

خودت رو دست کم نگیر...و اینکه برو. مشاوره من ک هرچی بهت بگم باور نمیکنی ولی اینو بدون داری اشتباه میکنی 

خب عزیزم تا حالا به این فکر کردی اگه نیومد چی...؟ تو داری موقعیت هات رو از دست میدی بعدشم الان توی د ...

ما از همون اول هدف رابطمون ازدواج بودو هست اصلا ب قصد دوستی باهم آشنا نشدیم و اصلا از دوست دخترو دوست پسر بازی خوشش نمیاد

من خودم ب چشمم دیدم ک ب دوستاش میگه بهترین انتخاب رو کرده و عاشق اخلاقمه ولی نمیدونم چرا جلو خودم همچین کاریو میکنه بعضی وقتا حس میکنم بهم افتخار نمیکنه و مایه سرافکندگیشم

البته خودمم ضعفایی دارم مثلا اصلا اجتماعی نیستم و خیلی سادم

ما از همون اول هدف رابطمون ازدواج بودو هست اصلا ب قصد دوستی باهم آشنا نشدیم و اصلا از دوست دخترو دوس ...

حالا ک شیش ساله پاش موندی اما نیومده به نظر من اعتماد به نفت رو ببر بالا وحتماااا مشاوره برو... و اینو بدون روزی واقعا بستگی به پیشونی آدم داره.. 

بنظرم این موصوع رو باهاش درمیون بذار

بهش بگو که از این که مقایسش میکنی ناراحتی هر ادمی یه رفتار و شخصیت جدا واسه خودش داره

هیچکس نمیتونه تمام وکمال کپی یه نفر دیگه باشه حتی خود خواهرا هم خیییلی باهم متفاوتن 

یا برید پیش مشاور تا مشاور باهاش صحبت کنه