2789
عنوان

قابلمه ‌و ماهیتابه نچسب

1568 بازدید | 10 پست

سلام خانومای عزیز

من ی مشکل دارم اینه که هر قابلمه و ظرفی  دارم غذا بش میچسبه تفلون داشتم ک فقط ی هفته نچسب بود سرامیکم همینطور 

الان میخام بخرم نمیدونم چی بگیرم چ مارکی ک مثلا وقتی توش برنج میپزم برنج عین کیک بیاد بیرون یا اصلا سیب زمینی کفش نچسبه 

خدایا شکرت 👨‍👩‍👧‍👦

من گرانیتی دارم

حدود 3 سال و نیم فکر میکنم مرتب دارم استفاده میکنم

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من مارک سراغ ندارم هنوز برای جهیزیم هم تصمیم نگرفتم. ولی آخه من مامانم قابلمه تفلون ایرانی گرفت الان 5 ساله داره کار میکنه اخ نگفته شما چی جوری یه هفته ای خراب میشه؟ یا سرویس کفگیر مخصوص باید باهاش کار کنیا

وقتی ادم تو نی نی سایته🙄😯😳😨
میخام برنج بهش نچسبه اینجوریه؟

آره دیگه هیچی بهش نمیچسبه

قالبی در میاد

سرویس چدنمم که آلمانی هست به خوبی این نیست

اگر یکم باهاش بد تا کنی فوری خش برمیداره

من این گرانیتی هارو دم دستی استفاده میکنم ولی اون چدنا رو با بسم الله بسم الله😁

مارکشونم zar_sab زده

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
آره دیگه هیچی بهش نمیچسبه قالبی در میاد سرویس چدنمم که آلمانی هست به خوبی این نیست اگر یکم باهاش ...

عزیزم زرساب تو سایتش ی سری قابلمه داره اما تفلون و چذن و سرامیک و گرانیت رو بشخص نکرده نزدیک ترین اسمها به اونی که شما گفتی همین گراناکاو گرانیتاست. همین گرانیتا هست؟

عزیزم زرساب تو سایتش ی سری قابلمه داره اما تفلون و چذن و سرامیک و گرانیت رو بشخص نکرده نزدیک ترین اس ...

من تابه های تک دسته اش رو دارم عزیزم در هم ندارن

اون سال ها بزرگه رو 150 و کوچیکه رو 120 فکر کنم خریدم

بذار منم تو نت بگردم

عزیزم زرساب تو سایتش ی سری قابلمه داره اما تفلون و چذن و سرامیک و گرانیت رو بشخص نکرده نزدیک ترین اس ...

اینه مال من عزیزم

اگر قابلمه شو پیدا کردی از همین جنس و مدل حتما بخر

سلام عزیزم برای خرید بهترین ماهیتابه و تابه نچسب من سایت راهنمای خرید بهترین ها بیک نیک رو معرفی میکنم، بهترین قیمت بازار رو دارن اینطوری بگم که: ارسال رایگان ، ضمانت مرجوع 7 روزه و ضمانت اصل بودن کالا دارن و پولشم هر وقت محصول تحویل گرفتی پرداخت میکنی.

https://biknik.ir/bartarin-pans/