2777
2789
عنوان

زبان جدید = دنیای جدید

249 بازدید | 12 پست

سلام راهکاراتون واسه یاد گرفتن یه زبان جدید چیه ؟

بنظرتون چقدر طول میکشه ؟

بدون کتاب وگرفتن و کلاس رفتنم میشه یاد گرفت ؟مثلا از طریق اپلیکشنای مختلف ، سایتای مربوطه و..

تجربه ای از یادگرفتن یه زبان جدید دارین؟

پسر هستم ..پسر هستم .. پسر هستم .. کاربر پسر هستش

فهیم انگلیش اینستا رو دنبال کن.موثره خیلی 

عوض شدم!!آدمی دیگر شده ام با کوله باری از تجربه...                با زخم هایی عمیق..با شکست هایی پر درد...                         دیگر هیچ چیز و هیچ کس نمی تواند آسان مرا مال خود کند...     دیریست از خداحافظی ها غمگین نمیشوم.. ‌                             به کسی تکیه نمیکنم و از کسی انتظار محبت ندارم...                  خودم بوسه میزنم بر دستانم،سر به زانوهایم میگذارم و خودم سنگ صبور خودم میشوم....                                                    حس خوبیست..‌.!!                                                                اینکه خودت همه کَسِ دنیای خودت باشی.....!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی از بهترین راههای یادگیری زبان دیگر ارتباط داشتن با آدماییه که اون زبان و حرف میزننه حالا اگه از نزدیک نشد تو شبکه های اجتماعی دوست شو و سعی کن باهاشون به زبانشون حرف بزنی واقعا یادگیریت و تسریع میکنه 

ممنون از مشارکتتون . منظورم صرف انگلیسی نبود

یه پیج فرانسه هم دنبال کردم اما فکر میکنم انگلیسی خیلی کاربردی تره. از دوستان هم نظر خواهی کردم میگن فرانسه خیلی سخت تره برای غیرحصوری اموزش دیدن

روسی خیلی سخته اخه    

هر زبانی اولش یادگیریش مث غول میمونه ولی نباید بترسی و بگی سخته بالاخره برای شروع باید از یه جایی شروع کنی ما ایرانی ها آدمای با استعدادی هستیم مطمئنم تو هم از پسش برمیای

هر زبانی اولش یادگیریش مث غول میمونه ولی نباید بترسی و بگی سخته بالاخره برای شروع باید از یه جایی شر ...

اینکه گفتین تو شبکه های مجازیو گفتم ..

ممنون از انگیزه دادنتون.

شمام موفق باشین

پسر هستم ..پسر هستم .. پسر هستم .. کاربر پسر هستش
اینکه گفتین تو شبکه های مجازیو گفتم .. ممنون از انگیزه دادنتون. شمام موفق باشین

فیس بوک و همه کشورا دارن من تو فیس بوک چندین دوست لبنانی و مصری و سوری دارم که چت میکنم خودم درخواست دادم و خودمم چت و آغاز کردم برای شما هم آرزوی موفقیت دارم