سال نو همگی مبارک. یخچال و فریزرم شب عید خراب شد. وسایل توش رو بردم خونه ی مادرشوهر و ... کلی پلهها رو میرم هر روز پایین و بالا. یه یخچال زیر بیست تومن چی پیشنهاد میدید؟ خیلیا گفتن خارجی نخر یخچال و فریزر با هم نخر و... نمیدونم چیکار کنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دوستان مرسی از نظراتتون. به این نتیجه رسیدیم که هیتاچی بخریم. سامسونگ مدلهای بالاش ،خیلی گرونه . بالای سی میلیونه. هیتاچی رو خیلی تعریف میکنن . یکی میگفت چهار ساله داره ، بی صدا و جاداره. از این چهار دربها. میگفت برخلاف ساید بای ساید ،خیلی جا داره . توکل به خدا . حالا بعد از تعطیلات ببینیم چی میشه. آره بانه رو بی خیالش شدیم. وچون اصلا معلوم نیست گارانتی شوی میشه. اگه آورد و کار نکرد چی؟ خلاصه... ممنون همگی. الهی هیچکی وسایل مهم زندگیش خراب نشه