2777
2789
عنوان

یخچال و فریزر

197 بازدید | 13 پست

سلام. مامانای گل. یخچال و فریزر حدود بیست میلیون تومان چی پیشنهاد میدید؟ خودم آرچیلیک ترکیه دارم که خراب شده

تعداد رای : 3
نظرسنجی
یخچال و فریزر
1
33%
حدود بیست میلیون تومان
2
66%

سال نو همگی مبارک. یخچال و فریزرم شب عید خراب شد. وسایل توش رو بردم خونه ی مادرشوهر و ... کلی پله‌ها رو میرم هر روز پایین و بالا. یه یخچال زیر بیست تومن چی پیشنهاد میدید؟ خیلیا گفتن خارجی نخر ‌ یخچال و فریزر با هم نخر و... نمی‌دونم چیکار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سوال دیگه. اینایی که از بانه جنس میفرستن ، میشه بهشون اعتماد کرد؟

بانه شانسیه

اونارو با ماشین ها همینجوری بدون استاندارد میفرستن شهرهای دیگه معلوم نیست تو راه ضربه بخوره یا نه بدشانس باشی اسیب ببینه پولت به باد رفته

اینو یکی ک جنس میاره بهم گفت

سلام ملیکم
من هیمالیا داشتم چه خاطرات مضخرفی برامون ساخت، الان چندسال هست سامسونگ دارم نمیدونم چند هست ولی بی ن ...

آره منم اعصابم داغونه تازه سه ساله خریدیم 

سه بار تعمیر کار آوردیم هنوز درست نشده یه دفعه که ۶۰۰ هزار هزینه برداشت

خیلی هم پر سرو صداست

دوستان مرسی از نظراتتون. به این نتیجه رسیدیم که هیتاچی بخریم. سامسونگ مدلهای بالاش ،خیلی گرونه‌ . بالای سی میلیونه. هیتاچی رو خیلی تعریف میکنن‌ . یکی می‌گفت چهار ساله داره ، بی صدا و جاداره. از این چهار دربها. می‌گفت برخلاف ساید بای ساید ،خیلی جا داره‌‌ . توکل به خدا . حالا بعد از تعطیلات ببینیم چی میشه. آره بانه رو بی خیالش شدیم. وچون اصلا معلوم نیست گارانتی شوی میشه. اگه آورد و کار نکرد چی؟ خلاصه... ممنون همگی. الهی هیچکی وسایل مهم زندگیش خراب نشه