2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اصلا درس نیس امتحان نکن برای همه کف میکنه و میجوشه حتا برای شوهرم امتحان کردم از مال منم کف آل ...

🤣🤣🤣🤣یعنی هیچ راه خانگی نیست؟😶دیجی کالا بیبی چک سفارش بدم تا اخر فروردین نمیاره

من از استرس دارم میمیرررم دیگه کاری نمونده نکرده باشم پریود شم😑😶

نمیخوای؟؟ شاید جمله کلیشه ای باشه ولی خواست خداست اگه بخواد الان بارداری اگه هم نخواد ک نیستی. بسپر ب خدا. ان شاءالله هرچی خیره برات پیش بیاد. 

خیلیا بودن ک بچه نمیخواستن هزارتا کار کردن ولی بچشون نیفتاده خیلی هام بودن بچه میخواستن و ب هزار بدبختی باردار شدن به کوچیکترین اتفاقی بچشون افتاده

💞فان مع العسر یسری💞             صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند .۱۴۰۱/۰۵/۱۸ درست زمانیکه انتظارشو نداری معجزه اتفاق میفته.خوش اومدی معجزه زندگیم
همونه دیگه😶

واقعا مگه میشه با وایتکس تست بارداری داد  

من مجردم یه دختر مجرد نمیتونه بچه داشته باشه مریم مقدس که نیستم   انگشتی که درد نمیکنرو گزارش نمیزنن  طرف دماغش قد بادمجون کشک بادمجونه استوری میزاره خدایا مرسی بابت اینهمه زیبایی چش حسودا کور   پولی که ازم گرفده بودی۳ سال پیش خوردی پس نِدادی الان با اون ۵۰ هزار تومن الان جوراب نوک سوزنیم نمیتونم بخرم پولِمو دادی دادی نِدادی طرفم نِیا نِیا وگرنه جرد میدم  نون و پنیر و گِووجه پست میزارم به تَو چه   عاشق تاپیکای جنجالی دیدی تگم کن عین جن بو داده میام  هرکی با اول اسمم تو تاپیکام مشکل داره نِیاد نِیا مگه شلواردو گرفدم التماسد کردم که بیای تو تاپیکم عرض اندام کنی 
🤣🤣🤣🤣یعنی هیچ راه خانگی نیست؟😶دیجی کالا بیبی چک سفارش بدم تا اخر فروردین نمیاره

فک نکم هیچ چیزی باشه من حتا با جوش شیرین هم امتحان کردم ماههای که باردار نبودم هیچی روش نمیومد اصلا و ته نشین میشد ولی این ماه که بی بی مثبت شد اونم یه کم لایه ی ابری شکل تشکیل شد نمیدونم حالا مال اون بوده یا بخاطر اسیدی یا باز بودن ادرار😕

ظلم میکنم بهش اگه بدنیا بیاد😓

چرا عزیزم. 😍

شخصا2ساله منتظرم. 2هفته پیش رفتم از مشکوک بود اون هفته رفتم منفی شد باور میکنی دنیا رو سرم خراب شد. تمام 2سال 1طرف این سری1طرف.وقتی مشکوک شد اینقد خوشحال بودم هزار جور نقشه کشیده بودم واسه خودم. 

ولی چ میشه کرد خدا نمیخواد برام. 😢

💞فان مع العسر یسری💞             صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند .۱۴۰۱/۰۵/۱۸ درست زمانیکه انتظارشو نداری معجزه اتفاق میفته.خوش اومدی معجزه زندگیم
فک نکم هیچ چیزی باشه من حتا با جوش شیرین هم امتحان کردم ماههای که باردار نبودم هیچی روش نمیومد اصلا ...

میترسم از شوهرم بپرسم بهم بخنده🤣 ولی جدی من بعد از رابطه جنسی که داشتم این مدت ورزش کردم حتی چرخ و فلک تک دست زدم هر روز طناب زدم(نمیدونستم ممکنه باردار باشم)یعنی ممکنه بچه انقدر سفت باشه؟😑