2777
2789
عنوان

توروخدا

86 بازدید | 12 پست

سلام من ی پسر۹ماهه دارم ازدیروزصبح بیرون روی گرفته یعنی دیروزازصبح تاشب ۴دستشویی کرد بدش دیدم تب داره استامینفن دادم بهش تبش ۳۸بود نصفه شب پاشدم دیدم بچه داره اتیش میگره دوباره استامینفن دادم شیاف کردم ک چندباری دستشویی کردم پاشویشم کردم ولی بازم همچنان تب داره صبح نبش ۳۷بودالان دوباره شوده ۳۸/۸ چیکارکنم همش میترسم کروناباشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جای مشکوک بردی! سرفه داره؟

نه سرفه میکنه نه ابریزش داره هیچی فقط ببخشیدا اسهال داره باتب دیشب رفتیم خونه پدرشوهرم ولی اونجا هیچ کسی نه مریض بود نه سرفه یاابریزش نداشتن نزدیک اینم نمیشدن

نترس.زنگ بزن به 190 مشاوره بگیر.بعدم فقط تب که علامتش نیس.پسر من یه هفته تب 39 داشت و سرفه میکرد.ولی ...

ب بهداشت محلمون زنگ زدم گفت مال دندونش هستش نترس ولی اخه هیچ چیزی معلوم نیس نه لثش ورم کرده نه هیچی

نه سرفه میکنه نه ابریزش داره هیچی فقط ببخشیدا اسهال داره باتب دیشب رفتیم خونه پدرشوهرم ولی اونجا هیچ ...

پسر منم برای دندوناش انقدر تب میکرد و اسهال میشد که حتی شیر منو نمیخورد چون بدن من گرم بود از شدت تب تحمل گرمای بدن منو نداشت و انقدر نخورد تا شیرخشکی شد.. ولی دخترم فقط بی قرار بود و اصلا شبیه پسرم نبود

اگر داروخونه شبانه روزی اطرافتون هست برو بگو پلانتاژل بده یه قاشق چایخوری تو اب حل کن بده بخوره..

مایعات بده و با اب نمک پاشویه کن که لرز نشه و تا زمانی که اب نمک رو از رو پوستش نشوری اون قسمت تب نمیکنه

دختر منم قبل کرونا ریه چپش عفونت داشت و هیچ علامتی جز تب نداشت شکمش رو هم اب نمک میزدم و تبش کم میشد تا چرک خشک کن اثر کرد و عفونت رفع شددیگه تب نکرد

اصولا تب یعنی عفونت.. بهش اویشن و پونه دم کن بده که اگر به خاطر دندون نباشه و گوشش یا گلوش  یا عفونت ادرار یا..‌ باشه از بین بره.. اگرم عفونت نباشه لااقل مایعات کمک میکنه تب نکنه