2777
2789
عنوان

عیدی من

338 بازدید | 31 پست

سلام به همه      حالا خواهشا بحث پز دادن و اینارو وسط نکشین   من از هدیم خیلی خوشم اومد چون این مدت اخیر همممممش با همسرم دعوا داشتیم و کلا رابطمون خهیلی خیلی داغون شده بود   تاپیکای قبلمو بخونین هست     حالا دیروز دیدم یهویی اینو برام رو کرد برای عیذیم  انققققققد ذوووق کردم        در حالی که من کلا از طلا خوشم نمیاد  اونم النگو اونم کلفت ولی این خیلی دور از انتظار بود برام
م به همه     

:"زنان به مراتب بیشتر از مردان با یکدیگر همدردی نشان می دهند و خود را در آلام و مسائل همجنسانشان دخیل می بینند، زنان بدون هیچ رابطه قلبی و در واقع صرفا بر اساس زن بودن با سایر زنان ارتباط کلامی برقرار می کنند و غریبگی در مقابل حس خواهر بودگی رنگ می بازد و باعث مشارکت عاطفی زنان برای فائق آمدن بر وضعیت ناگواری می شود که از جنسیت آنان بر آمده است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارکه

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

مبارکت باشه گلم

باید برم جلو اینه از قلب خودم معذرت خواهی کنم که بخاطر خوشحالی بقیه هزاران بار قلب خودمو شکستم 😔 خدا جونم ممنونم که نی نی کوچولومو سالم و سلامت بهم هدیه دادی یه دختر خوشگل نانازی بهارم عاشقتم دختر جون مامانی

حالا از سه ماه بیش گفته بودم کلی بهش که من اگه بخهوام طلا بگیرم انگشتر سفید ظریف میخوام که با ساعتم ست بشه ها😂😂

:"زنان به مراتب بیشتر از مردان با یکدیگر همدردی نشان می دهند و خود را در آلام و مسائل همجنسانشان دخیل می بینند، زنان بدون هیچ رابطه قلبی و در واقع صرفا بر اساس زن بودن با سایر زنان ارتباط کلامی برقرار می کنند و غریبگی در مقابل حس خواهر بودگی رنگ می بازد و باعث مشارکت عاطفی زنان برای فائق آمدن بر وضعیت ناگواری می شود که از جنسیت آنان بر آمده است
مبارکت باشه عزیزم ایشالا همیشه دلت خوش باشه و از این به بعد همیشه باهم شاد باشید و خوشبخت 

ممنوونم عزیزم 😘😘😘  همنطور برای شما😍😍

مبارکتون باشه دلتون همیشه شاد

ممنونم😍