2777
2789
عنوان

اگه با شرایط سنی موافقید که رعایت بشه از نی نی سایت میرم

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 56 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه چرا باید بریم مگه اینجا فقط مخصوص مادراست منم۱۷سالمهدچه ربطی داره شاید یه چیزایی گفته بشع بدرد ...

عزیزم استارتر نظرسنجی گذاشته منم نظر خودمو گفتم اصلا دلیلی نداره کسی ک ۱۵ سالشه تو این سایت باشه چون بیشتر تاپیک ها راجع ب خیانت و ... هس و نظرشون رو راجع ب اینده عوض میکنه و احتمال داره ب همه مشکوک بشه. نظر خودمه مخاطب خاصی هم مد نظرم نیس😕

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️
عزیزم استارتر نظرسنجی گذاشته منم نظر خودمو گفتم اصلا دلیلی نداره کسی ک ۱۵ سالشه تو این سایت باشه چون ...

اوکی عزیز مهربونم

ولی بعضی چیزاشا من دوست دارم‌

مثلا آشپزیاش

مثلا نظرسنجی که عکس لباسی چیزی میذارن

مگرنه چیزایی که به سنمون نمیخوره را خودمون رعایت میکنیم باور کن اگع چیزی هم بخونیم سر در نمیاریم

اوکی عزیز مهربونم     ولی بعضی چیزاشا من دوست دارم‌ مثلا آشپزیاش مثلا نظرسنجی که عکس ...

سردرنمیارین😁😁😁

باشه سردرنمیارین😉😉😉

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️

سلام و درود 

سال نو بر همه ی عزیزان مبارک 

نی نی سایت مال همه مونه فارغ از هر عقیده و جغرافیا و جنسیت و دین و زبانی 

به شرط محترم بودن و رعایت حریم خصوصی 

تاپیکایی که مناسب خودمونه شرکت کنیم و کاربرای عزیز و محترمو اذیت نکنیم،حضور هیچکدوممون عیب نداره 

اما به نظرم دوران حساسِ نوجوونی،چون ما معمولا آموزش نمیبینیم و... بهتره که داخل سایتا نباشیم(داخلی و خارجی نداره) 

مگر اینکه از خودمون مطمئن باشیم و آگاه باشیم 

خوش و موفق و سلامت باشید